Skocz do zawartości

Wycieczka Po Kalifornii I Okolicy - Wskazówki I Propozycje

c4r0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wycieczka zakończona :) Dzięki za pomoc!!!

Do planu dodaliśmy Monument Valley. Widzieliśmy i Zion i Bryce, ale w Bryce byliśmy trochę dłużej. Do Alcatraz nie poszliśmy. Miasteczko Ludlow to zupełnie co innego niż Bodie (aczkolwiek ciekawe :P) a miasteczka Bagdad w ogóle nie udało nam się znaleźć... Ogólnie wyszło 3100 mil w 8 dni. Nocowaliśmy w motelach znalezionych po drodze, opłata za noc była z zakresu $60-$120 za pokój z dwoma łóżkami "queen bed". Rodzinka bardzo zadowolona a plan o dziwo udało się zrealizować w miarę sprawnie i bez większych problemów. Samochód (Intermediate - Dodge Caliber) wypożyczyliśmy na cały miesiąc w Enterprise za $700 plus około $600 za pełne ubezpieczenie. Koszt paliwa zużytego na wycieczkę to $ 250-300. Całkowity koszt tej 8-dniowej wycieczki (za 4 osoby, nie licząc wypożyczenia samochodu i lotów z Polski) to niecałe $1500.

Trochę zdjęć: https://picasaweb.google.com/109191593301164505946/USA2011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOXY-dyo0q28JA&feat=directlink

Napisano

No zdjęcia kapitalne;) Ogólnie nie znoszę oglądania zdjęć, ale te wcisnęły mnie w fotel;) GRatuluję wycieczki;)

Napisano

Chciałem zrobić szybko, dlatego nie ma opisów. Również są to bezpośrednio te same zdjęcia, które dałem na facebooka, dlatego są przeważnie te na których ja jestem. Wieczorem dodam opisy, o ile nie dopadnie mnie jet lag - jestem już w Polsce i przez jet laga wstałem dzisiaj o 5:00 :P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...