kakazwz Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2011 Witam, jestem Tu nowy, od urodzenia marzę o zamieszkaniu na stałe w USA dokładnie w Chicago. Na razie na to nie pozwala mój wiek (16 lat ).Mam pytanie, w Usa mam dwie"ciocie"( mojej mamy siostry cioteczne ) czy i na jakiej zasadzie bym mógł zamieszkać legalnie z ich pomocą ; ) Dziękuje bardzo i pozdrawiam mam nadzieję że dopnę swego. : ) Ps. Ile potrzeba pieniążków na przyszykowanie się do wyjazdu ( mieszkanie,poszukanie pracy, bilety , jedzenie ) na pierwszy miesiąc ; )
Jackie Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2011 Witam, jestem Tu nowy, od urodzenia marzę o zamieszkaniu na stałe w USA dokładnie w Chicago. Na razie na to nie pozwala mój wiek (16 lat ).Mam pytanie, w Usa mam dwie"ciocie"( mojej mamy siostry cioteczne ) czy i na jakiej zasadzie bym mógł zamieszkać legalnie z ich pomocą ; ) Dziękuje bardzo i pozdrawiam mam nadzieję że dopnę swego. : )Ps. Ile potrzeba pieniążków na przyszykowanie się do wyjazdu ( mieszkanie,poszukanie pracy, bilety , jedzenie ) na pierwszy miesiąc ; ) Te pytania pojawiają się tu non-stop średnio co tydzień. Przejrzyj forum, znajdziesz wszystkie odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.