maks2000 Napisano 3 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2011 Witam wszystkich, przeczytałem wiele różnych wątków oraz przejrzałem oferty przewoźników i widzę, że nia ma ofert, które by wydawały się opłacalne. 3 Lata temu leciałem Lufthansą do Nowego Jorku z przesiadką we Frankfurcie i kosztowały one około 2 tysięcy. Teraz patrzę na ten sam rejs i trzeba zapłacić 3,5 tysięcy. Czy znacie jakieś połączenia, które wychodzą taniej i są opłacalne? Słyszałem o lotach z Berlina i z Litwy, jednak wiele się o nich nie dowiedziałem. Interesują mnie 3 osoby dorosłe i jedno dziecko. Z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam maks2000.
rzecze1 Napisano 3 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2011 Cześć, W jakim terminie chcesz leciec i na jak długo? Bo od tego wszystko zależy.
Bryza Napisano 6 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2011 ja teraz w ten weekend lecę finnairem WWA - Helsinki - JFK, płacę około 2600 może sprawdź lot właśnie tymi liniami
janek-zajac Napisano 30 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2011 Witam Pisałem już w innym poście o www.thecheapestflighttickets.com - można tu spróbować. Powodzenia Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.