Sylwia17list Napisano 4 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2011 Wysłałam dzisiaj e-mail do Mountain-Mods w sprawie mat do stemplowania betonu (poliuretanowy materiał do odciskania wzoru na betonie) i nie wiem czy brzmi na tyle zrozumiale, żeby otrzymać odpowiedź. Bardzo proszę o przeczytanie tych moich "wypocin", bo angielski znam bardzo słabiutko, a zależy mi na prawidłowym przebiegu tranzakcji i jak najszybszym zakupieniu tych mat. Mąż ma teraz urlop i mógłby zająć się wykonaniem tarasu i brakuje tylko tych mat. Czekam na ten taras już 6 lat. Bardzo proszę przeczytać i zasugerować jakby to mogło być napisane: "Hello ! I have questions about your product: 4 Slate Seamless Texture Stamps Mats 2.5' Concrete Cement.; - what is dimension in cm ? - this are floppy / flexi mats ? - shipping to Poland and payments ? I thank you for answer ! I am sorry for bad English ;-) "
FUGAZI Napisano 5 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2011 Jest git. Tylko zamiast wysylki bezposrednio do Polski zamow to do Polameru i dopierooni Ci to przesla do Ciebie.
Sylwia17list Napisano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Napisano 5 Lipca 2011 Jest git. Tylko zamiast wysylki bezposrednio do Polski zamow to do Polameru i dopierooni Ci to przesla do Ciebie. Dziękuję za podpowiedź ! Jeszcze nie wiem jak to "ugryźć": bo mam mejlować w tej sprawie do Polameru, czy do tej firmy od której kupuję ? Po pierwsze zamawiam towar i podaję adres Polameru np w Chicago, po drugie loguję się na stronie polameru i wypełniam deklarację /tylko skąd wezmę numer przesyłki - od Mountain-mods ?/, po trzecie płacę kartą jak zobaczę paczkę na moim koncie po zalogowaniu na stronie polameru i towar zostanie do mnie wysłany ? Proszę o jakieś bliższe informacje, bo nie "skumam" tego błyskawicznie i będzie wszystko późno
Sylwia17list Napisano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Napisano 5 Lipca 2011 Jest git. Tylko zamiast wysylki bezposrednio do Polski zamow to do Polameru i dopierooni Ci to przesla do Ciebie. Dziękuję za podpowiedź ! Jeszcze nie wiem jak to "ugryźć": bo mam mejlować w tej sprawie do Polameru, czy do tej firmy od której kupuję ? Po pierwsze zamawiam towar i podaję adres Polameru np w Chicago, po drugie loguję się na stronie polameru i wypełniam deklarację /tylko skąd wezmę numer przesyłki - od Mountain-mods ?/, po trzecie płacę kartą jak zobaczę paczkę na moim koncie po zalogowaniu na stronie polameru i towar zostanie do mnie wysłany ? BARDZO Proszę o jakieś bliższe informacje, bo nie "skumam" tego błyskawicznie i będzie wszystko późno ...
FUGAZI Napisano 5 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2011 Dziękuję za podpowiedź !Jeszcze nie wiem jak to "ugryźć" (...) Proponuje wejsc na strone Polameru i wszystko sie wyjasni.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.