kowal_b Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Witam! bede na campie kierowca! moze ktos mi powiedziec czy polskie prawko na cos mi sie przyda? czy lepiej wyrobic miedzynarodowe???? :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemurNaKwasie Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Lepiej wyrobic na miejscu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal_b Posted May 14, 2005 Author Report Share Posted May 14, 2005 a co ty robiles? i czy moze wiesz jak sie to odbywa?????? :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemurNaKwasie Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Ja tez chcialem wyrobic miedzynarodowe, ale z tego co wiem, co sie dowiedzialem na forum to nie we wszystkich stanach jest ono powazane, czyli jednym slowem zbedny wydatek, miec a nie miec zawsze 50zl w kieszeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal_b Posted May 14, 2005 Author Report Share Posted May 14, 2005 pierdziele! rozmawialem z kolega i mowil ze byl swiadkiem jak amerykanski policjant to porwal bo powiedzila ze to FAKE jest!!!!!!! jade z naszym! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nika66 Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Witam Was... Dzisiaj byłam w Krakowie na ostatnim przygotowawczym do wyjazdu spotkaniu i prowadzący stwierdził, że konieczne jest wyrobienie sobie prawka miedzynarodowego. Z tego co on sie orientuje to w Pennsylwanii jest wazzne i bez problemu mozna na nim jezdzic... Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal_b Posted May 14, 2005 Author Report Share Posted May 14, 2005 Z tego co on sie orientuje to w Pennsylwanii jest wazzne i bez problemu mozna na nim jezdzic... Skad wiesz ze jade wlasnie tam????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nika66 Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Wiesz co? Własciwie sama nie wiem skad mi to to do głowy przyszło... A tam jedziesz?? Pozdarwiam :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal_b Posted May 16, 2005 Author Report Share Posted May 16, 2005 Kurde dziwne ale jade wlasnie do pensylwani! a ty gdzie wyruszasz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nika66 Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 He he, ale mialam nosa...Coś niesamowitego... Jedziemy razem z moja sis na Canadensis. Wiecej w tym temacie na forum canadensis. A Ty na który camp wybywasz?? Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.