podar Napisano 13 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2011 PILNE! Szukam chętnych do pracy we winiarni. Praca gdzieś od 20 sierpnia 2011 do 15 grudnia 2011. Zainteresowana osoba powinna mieć jakieś doświadczenie w tej kategorii, acz niekoniecznie. Z kredytem na wyjazd nie będzie problemu. Natomiast zwiedzanie NY to mus - choćby jednodniowe. Mam 26 lat. Jestem studentem informatyki z Poznania. dexmen[malpiszon]gmail.com Ogłoszenie ważne do 20 lipca 2011. Edytowano 14 lipca o godz. 22:14. Stawka gwarantowana to $11/h. Najważniejsze są nadgodziny, których zawsze było sporo. Pracuje się 6 dni w tygodniu. O wizę i o fundusze proszę się nie martwić. Czy ktoś z Poznania i okolic nie skusi się ofertą?
Mila90 Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2011 jak by było pozniej rozpoczecie to moze hehe ale podaj moze na forum stawki ludziom którzy sa chetni tak było by przyjemniej dla uzytkowników hehe
sly6 Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2011 Mila a wize do pracy masz?>bo to jest w temacie J-1 tzn pewnie chodzi o work i travel,te osoby co tak wyjechaly do USA
Mila90 Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2011 nie mam ddlatego napisałem ze moze pozniej hehe ale z ciekawosci ;D
podar Napisano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Napisano 14 Lipca 2011 Stawka gwarantowana to $11/h. Najważniejsze są nadgodziny, których zawsze było sporo. Pracuje się 6 dni w tygodniu. O wizę i o fundusze proszę się nie martwić. Czy ktoś z Poznania i okolic nie skusi się ofertą?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.