Paaolinka Napisano 16 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2011 witam. w czerwcu tego roku staralam sie o wize turystyczna(odmowiono mi) teraz chciala bym zapisac sie do szkoly w usa na doszkalnie j. angielskiego i potrzebna mi jest wiza f1, czy ktos moze wie po jakim czasie od wczesnieszego starania sie o wize mogla bym starac sie o kolejna (inna) i jakie sa szanse na jej otrzymanie? dziekuje
sly6 Napisano 16 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2011 a ja mam inne pytania?za co dostalas odmowe,czy cos Cie teraz trzyma w Polsce,ktos byl-jest nielegalnie w USA-ktos sobie przedluzyl pobyt-ma GC a polecial na wizie turystycznej..No i najwazniejsze do kogo lecialas ?czy to byl znajomy-przyjaciel,chlopak? bo starac sie mozesz i na 2 dzien ale jak wyjdzie ze teraz idziesz po wize studencka bo Ci wizy turystycznej nie dali-do tego nie wrocisz na czas to mozesz wyjsc bez wizy juz byl na forum taki przypadek ze dziewczyna poszla po wize studencka i jej nie dostala..
adka0401 Napisano 16 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2011 witam. w czerwcu tego roku staralam sie o wize turystyczna(odmowiono mi) teraz chciala bym zapisac sie do szkoly w usa na doszkalnie j. angielskiego i potrzebna mi jest wiza f1, czy ktos moze wie po jakim czasie od wczesnieszego starania sie o wize mogla bym starac sie o kolejna (inna) i jakie sa szanse na jej otrzymanie? dziekuje taa ja bylam po ponad miesiacu i nie dostalam ale .. good luck
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.