matador Napisano 18 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2011 witam sprobuje sie nie rozpisywac dostalem wize turystyczna 2tygodnie temu w londynie, ogolnie bez zdnych problemow ,ale podalem w DS160 ze wybieram sie ze znajomymi na wycieczke przez jedno z tych biur pozdrozy gapadventures.com czy trekamerica.co.uk na wycieczke dwu tygodniową, ale okazalo sie ze miejsca zostały wykupione wiec jedziemy na tak zwana wlasna reke ale mamy plan,wszystkie hotele i przeloty transport mamy juz zabukowany-, i teraz czy moga sie czepiac takiej zmiany ?? i dwa w ds 160 podalem inny hotel niz rzeczywiscie zabukowalismyczy to teraz bedzie problem?? co ciekawe na rozmowie z urzedniczką ktora trwała moze 3 minuty oprocz standardowych pytan, pani spytala mnie sie co to za biuro pozdory i czy mam jakis ich ulotki/dokumenty powiedzialem ze : -to dobre popularne biuro i akurat nie mam zadnych ulotek i pani sie zdziwiła bardzo wiec wytlumaczylem ze nie mam jeszcze wizy wiec nic nie drukowalem i ale plan jest taki ze zostajemy kilka dni w NY a potem LAX,i pani lekko chyba znudzona zmienila temat na dalsze standardowe pytania,i chwile pozniej powiedziała ze wiza przyznana. pozdro
sly6 Napisano 18 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2011 moga i nie moga zalezy na kogo traficie oraz czy jedziecie turystycznie a wlatywac bedzecie w to samo miejsce co podany adres w ds 160? czy tez inne lotnisko,miasto.
matador Napisano 18 Lipca 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Lipca 2011 jedziemy turystycznie 2tygodnie, wlatywac bedziemy na to samo co w ds160 i wylatywac tez to samo co w ds160 nawet te same daty. a i jeszcze contakt co wpisałem w ds160 juz jest nie wazny bo nie jedziemy z tego biura.
sly6 Napisano 18 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2011 to nie powinno byc problemu plany moga sie zmienic ale warto wiedziec co odpowiedziec dlaczego tak wyszlo jesli padnie takie pytanie
matador Napisano 18 Lipca 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Lipca 2011 wszytsko jest ladnie wydrukowane i cala historja na pamiec wykuta. ale powiedzcie jakie sa statystyki z takiego maglowania ludzi lub nie wposzczania, akurat lecimy z gatwic london przen iceland do NY newark zna moze ktos ta droge?i tą linie lotnicza Iceland Express?
Bryza Napisano 19 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2011 na Newark potrafią się czepiać z tego co słyszałem, JFK posiada o wiele przyjemniejszą obsługę
sly6 Napisano 19 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2011 Bryza a ja slyszalem ze w NY tez sie tzw czepiaja matador jesli lecisz turystycznie,masz wydruki i nie bedziesz czegosc sciemniac to co moze sie stac takiego co innego jak zaczniesz mowic nie prawde i to wyjdzie to wtedy moze byc nie wesolo pamietaj ze plany moga sie zmienic i nalezy to spokojnie powiedziec.
Bryza Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2011 Bryza a ja slyszalem ze w NY tez sie tzw czepiaja 3 lata temu lądowałem na Newark, milion pytań itp.. niecałe dwa tygodnie temu lądowałem na JFK.. jedyne pytanie jakie pojawiło się to czy jestem w USA w celach biznesowych czy turystycznych Może po prostu ja tak trafiłem, nie wiem, ale różnica widoczna na pierwszy rzut oka dla mnie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.