domel_s Napisano 30 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2011 Witam wszystkich, mam dosyc pilny problem. Otoz 2 sierpnia mam wylot do USA w celach turystycznych.przegladalem przed chwila dokumenty do zabrania i natrafilem na swoj wniosek wizowy. Okazalo sie ze w nim jakims cudem zaznaczylo mi Business visitor (B1) a wydawalo mi sie ze wybieralem turystyczny cel podrozy (B2). Na rozmowie z konsulem wprost mowilem o turystycznym celu podrozy i przyznal mi wize B1/B2. Z dokumentow jakie posiadam to przede wszystkim zaproszenie od rodziny w ktorym jest zaznaczony turystyczny cel wizyty. i teraz nie wiem czy mam sie czego obawiac przy wlocie do usa? prosze o szybka odpowiedz pozdrawiam Dominik
sly6 Napisano 30 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2011 masz wize turystyczna?masz wiec I teraz wlatujac na teren USA powiesz ze lecisz turystycznie ,bedziesz chcial kiedys leciec na biznesowej to nie musisz isc po taka wize wiele osob wpisuje ze chce turystycznie leciec a dostaja taka podwojna wize
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.