Piotrdy Napisano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam Ile dni rocznie przysługuje urlop dla pielęgniarek w USA?
gal Napisano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2011 Nie ma przepisu obowiazkowego ze sie nalezy i ile. W socjaldemokratycznej Europie tak Tu wszystko zalezy od pracodawcy.
jan sprawiedliwy Napisano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2011 Gal ma racje . To zalezy gdzie pracujesz . Jednak najczesciej 10 dni i wiecej . Sa firmy co daj 4 tygodnie to zalezy od specyfiki pracy.
Jackie Napisano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2011 U mnie w szpitalu zależy to od ilości przepracowanych godzin. W sumie sporo. Ja dostałam 7 dni urlopu po 6 miesiącach pracy po 40 godzin tygodniowo.
azrael Napisano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2011 Zalezy od Szpitalu tu szpital daje 28 dni na start. Paid Time Off (PTO) Full-time and part-time employees who work 24 or more hours per week are eligible for the PTO program. Employees accrue a specific number of days off per year (28 to 40 days) based on their length of service and position classification. PTO includes time off used for sick days, vacation, holidays or personal days. Annual cash-in of PTO is available, and the amount eligible for cash-in is based on length of employment.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.