mariano85 Napisano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2011 Witam wczesniej w 2009 i 2010 roku dostałem wize J1 ale niestety juz nie jestem studentem i stram sie o wize b2 mam rozmowe w poniedziałek i wiem ze zawsze musiałem przedstawiac zaswiadczenie o niekaralnoci! A teraz jak sie staram o B2 tez musze? I słyszałem ze lepiej nie wspominac o tym ze tam pracowalem nawet jesli to byl camp i to na legalu! pzodro
sly6 Napisano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2011 przy wizach turystycznych nie jest wymagane takie zaswiadczenie chyba ze zaznaczysz w ds 160 ze byles karany to wtedy musisz miec takie zaswiadczenie plus wyrok z sadu ,,jest to opisane na stronie Ambasady www jak kto jest z prokuratorem.. jak sadzisz,szybko dojda do tego ze byles na camp jak byles po wize?oraz w ds 160 masz pkt czy byles w USA,czy masz numer SSN .. Twoja sprawa ale po co masz cos omijac jesli to jest prawda ?
mariano85 Napisano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2011 Dzieki za odpowiedz - bo przyoszczedzilem 50 zł za zaswiadczenie :-) heh racja..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.