crash_pl Napisano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2011 Hej Mam taką nietypową prośbę do Polaków mieszkających w Stanach i posiadających konto na ebay'u. Otóż chciałbym zakupić pewien przedmiot ale sprzedający wysyła go tylko na terenie USA i nawet nie mam jak się z nim skontaktować bo z Polski nie można wysłać do niego e-maila. Mógłby ktoś napisać do niego, że byłbym zainteresowany zakupem i podać mu mojego e-maila?
pacio177 Napisano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2011 sprobuj wchodzac przez www.hidemyass.com Wtedy łaczysz sie z internetem tak jakbys był w USA
crash_pl Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2011 Niestety coś się nie da. Please update your browser settings to view this page Your web browser settings are blocking cookies. Dziwne bo mam zaznaczone aby aktywowało ciasteczka. Swoją droga jakiś dziwny temat się zrobił. Zdaje mi się, że ustawiałem temat ebay a tu jakieś poplątany temat jest. Da się go zmienić? A pomocy nadal potrzebuję
pacio177 Napisano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2011 Chyba sie nie da zmienic tematu. Ja niestety w USA nie mieszkam wiec Ci nie pomoge
sly6 Napisano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2011 Pacio a jesli sie da a wlasnie jaki ten temat ma byc nowy?
crash_pl Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2011 No nie wiem może ebay - pomoc by wystaczył
crash_pl Napisano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2011 To jest tutaj ktoś z USA z kontem na ebay'u? Chyba, że jest jeszcze jakaś strona poza hidemyass. przez którą łączę się z internetem jak był był w USA?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.