Jezdziec Napisano 22 Września 2011 Zgłoś Napisano 22 Września 2011 Witam, W trakcie pobytu w USA otrzymałem mandat CFR (Cryminal Federal R......) w stanie Utah na kwotę 225$. Mandat przyjąłem i mam 30 dni na jego zapłacenie. Czy jest możliwość jego umorzenia lub anulowania poprzez pisanie odwołania?? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam, Damian
Jackie Napisano 22 Września 2011 Zgłoś Napisano 22 Września 2011 W trakcie pobytu w USA otrzymałem mandat CFR (Cryminal Federal R......) w stanie Utah na kwotę 225$. Mandat przyjąłem i mam 30 dni na jego zapłacenie. Czy jest możliwość jego umorzenia lub anulowania poprzez pisanie odwołania?? Zobacz co jest napisane na mandacie, powinno być napisane co robić w razie gdy chcesz się odwoływać od decyzji osoby która go nadała. Osobiście radzę dać sobie spokój i zapłacić jeśli nie jesteś w stanie udowodnić że mandat był nadany niesłusznie. Nie piszesz czy jesteś jeszcze w USA czy w Polsce, jesli w Polsce to z sędzią raczej już nic nie załatwisz i bedziesz miał to goowno w rekordzie.
Jezdziec Napisano 22 Września 2011 Autor Zgłoś Napisano 22 Września 2011 Jestem dalej w USA, ale prawdopodobnie zapłacę bo i tak odwołaniem nic nie wskóram. Dzięki za info. Pozdrawiam, Damian
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.