Maxmara123 Napisano 25 Września 2011 Zgłoś Napisano 25 Września 2011 Jeśli ktoś będzie niedługo wracał do Polski...to miałabym prośbę o zakup dwóch obroży elektronicznych dla psa (podałabym link do amazon.com) i przywiezienie ich oczywiście za opłatą. Jeśli ktoś chciałby mi w ten sposób pomóc - bardzo proszę o kontakt: maxmara123@o2.pl Dziękuję.
pajak77 Napisano 26 Września 2011 Zgłoś Napisano 26 Września 2011 w jakim miescie mieszkasz(w polsce)?
sly6 Napisano 27 Września 2011 Zgłoś Napisano 27 Września 2011 Jeśli ktoś chciałby mi w ten sposób pomóc - bardzo proszę o kontakt: maxmara123@o2.pl moze pajak napiszesz do niego bo nie sadze ze ta osoba na forum wejdzie szybko-chociaz nigdy nic nie wiadomo..
pajak77 Napisano 27 Września 2011 Zgłoś Napisano 27 Września 2011 Sprobuje. Chociaz wydaje mi sie ,ze to jemu powinno zalezec na kontakcie. Dajmy mu jeszcze czas.
sly6 Napisano 27 Września 2011 Zgłoś Napisano 27 Września 2011 pewnie masz racje zle zostawil adres e-mail wiec od Ciebie zalezy czy cos napiszesz bo moze ta osoba nie chce tutaj pisac
Maxmara123 Napisano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Napisano 30 Września 2011 Bardzo dziękuję za odpowiedzi, jednak zależało mi na czasie, ponieważ była to aukcja na amazon.com i ponieważ długo nikt się nie odzywał to znalazłam firmę zakupy w usa, której to zleciłam. Mimo wszystko bardzo dziękuję za odzew i chęci. edit: adres @ zostawiłam prawidłowy i codziennie był sprawdzany :-)
sly6 Napisano 30 Września 2011 Zgłoś Napisano 30 Września 2011 tak bywa na forach ze albo masz odpowiedz szybko lub tez czekasz i czekasz jak sama widzisz czasami warto wejsc na forum nawet jesli zostawilo sie adres e-mail..
gal Napisano 30 Września 2011 Zgłoś Napisano 30 Września 2011 Bardzo dziękuję za odpowiedzi, jednak zależało mi na czasie, ponieważ była to aukcja na amazon.com i ponieważ długo nikt się nie odzywał to znalazłam firmę zakupy w usa, której to zleciłam. Mimo wszystko bardzo dziękuję za odzew i chęci. edit: adres @ zostawiłam prawidłowy i codziennie był sprawdzany :-) Po pierwsze to klamiesz bo amazon.com nie robi aukcji nigdy, tylko e bay albo inne witryny na pewno nie amazon.com
Maxmara123 Napisano 1 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2011 No już bez przesady z tym dopatrywaniem się teorii spiskowych. Jaki mogłabym mieć cel kłamiąc? Jeśli już to się pomyliłam. Znalazłam obrożę za 99$, której regularna cena w USA wynosi 159$, a w Polsce 1200zł. Zostały tylko dwie na stanie za 99$, a ja akurat potrzebowałam 2 - dla siebie i koleżanki. Dlatego chciałam szybko. A to, czy nazwałam to aukcją czy czymkolwiek innym uważam naprawdę za najmniej istotne w temacie.
sly6 Napisano 1 Października 2011 Zgłoś Napisano 1 Października 2011 i tak nalezy odpowiadac ze sie pomylilam widzisz to ze chcialas szybko to ok ale jak napisalem kolejnym razem na forum tym lub tez innym wejdz na swoj temat i zobaczyc czy ktos nie napisal odpowiedzi ,bo jedni beda pisac tutaj odpowiedzi a nie na adres e-mail
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.