Skocz do zawartości

Czy Ktoś Niedługo Będzie Wracał Do Polski?

Maxmara123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeśli ktoś będzie niedługo wracał do Polski...to miałabym prośbę o zakup dwóch obroży elektronicznych dla psa (podałabym link do amazon.com) i przywiezienie ich oczywiście za opłatą.

Jeśli ktoś chciałby mi w ten sposób pomóc - bardzo proszę o kontakt: maxmara123@o2.pl

Dziękuję.

Napisano

Jeśli ktoś chciałby mi w ten sposób pomóc - bardzo proszę o kontakt: maxmara123@o2.pl

moze pajak napiszesz do niego bo nie sadze ze ta osoba na forum wejdzie szybko-chociaz nigdy nic nie wiadomo..

Napisano

Bardzo dziękuję za odpowiedzi, jednak zależało mi na czasie, ponieważ była to aukcja na amazon.com i ponieważ długo nikt się nie odzywał to znalazłam firmę zakupy w usa, której to zleciłam.

Mimo wszystko bardzo dziękuję za odzew i chęci.

edit: adres @ zostawiłam prawidłowy i codziennie był sprawdzany :-)

Napisano

tak bywa na forach ze albo masz odpowiedz szybko lub tez czekasz i czekasz

jak sama widzisz czasami warto wejsc na forum nawet jesli zostawilo sie adres e-mail..

Napisano

Bardzo dziękuję za odpowiedzi, jednak zależało mi na czasie, ponieważ była to aukcja na amazon.com i ponieważ długo nikt się nie odzywał to znalazłam firmę zakupy w usa, której to zleciłam.

Mimo wszystko bardzo dziękuję za odzew i chęci.

edit: adres @ zostawiłam prawidłowy i codziennie był sprawdzany :-)

Po pierwsze to klamiesz bo amazon.com nie robi aukcji nigdy, tylko e bay albo inne witryny na pewno nie amazon.com

Napisano

No już bez przesady z tym dopatrywaniem się teorii spiskowych. Jaki mogłabym mieć cel kłamiąc? Jeśli już to się pomyliłam.

Znalazłam obrożę za 99$, której regularna cena w USA wynosi 159$, a w Polsce 1200zł. Zostały tylko dwie na stanie za 99$, a ja akurat potrzebowałam 2 - dla siebie i koleżanki. Dlatego chciałam szybko. A to, czy nazwałam to aukcją czy czymkolwiek innym uważam naprawdę za najmniej istotne w temacie.

Napisano

i tak nalezy odpowiadac ze sie pomylilam ;)

widzisz to ze chcialas szybko to ok ale jak napisalem kolejnym razem na forum tym lub tez innym wejdz na swoj temat i zobaczyc czy ktos nie napisal odpowiedzi ,bo jedni beda pisac tutaj odpowiedzi a nie na adres e-mail :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...