xdo Napisano 17 Maja 2005 Zgłoś Napisano 17 Maja 2005 Mam prośbę.Jeżeli jest ktoś kto wylosował w DV wizę i otrzymal już wize wjazdową do USA , niech opisze co(jakie dokumenty), gdzie i kiedy należy wysłać po otrzymaniu zawiadomienia z KCC.
Dreed Napisano 17 Maja 2005 Zgłoś Napisano 17 Maja 2005 Hej Nic prostrzego ... Wypełnij DS-230 na kazdego kto sie ubiega o wize. DSP-122 TYLKO na osobe aplikującą na którą przyszły dokumenty z KCC . Dołącz do tego " kod paskowy" z nr swojej sprawy i wyslij ( ja wysłałem Pocztex-em) Powodzenia
grape1 Napisano 24 Maja 2005 Zgłoś Napisano 24 Maja 2005 Witam, Wiesz może jak wypełnic te formularze? szczególnie zależy mi na DS 230 tzn. wypełniłem wszystko ale nie jeste pewien czy dobrze, np. w pytaniu 29 . NAME AND ADDRESS OF PETITIONER to kogo mam wpisać? a w pytaniach o lata pracy OD-DO to jak pracuje ciągle w tej samej firmie to pisze tylko OD i nie pisze DO bo ciagle jestem w tej samej? czy tak? Z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam, łukasz
Dreed Napisano 24 Maja 2005 Zgłoś Napisano 24 Maja 2005 pkt 29 - wpisujesz siebie jako osobe aplikujacą. co do pracy - jesli pracujesz np od maja 2004 do dziś to : 05 - 2004 / TILL NOW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.