xdo Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Mam prośbę.Jeżeli jest ktoś kto wylosował w DV wizę i otrzymal już wize wjazdową do USA , niech opisze co(jakie dokumenty), gdzie i kiedy należy wysłać po otrzymaniu zawiadomienia z KCC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreed Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Hej Nic prostrzego ... Wypełnij DS-230 na kazdego kto sie ubiega o wize. DSP-122 TYLKO na osobe aplikującą na którą przyszły dokumenty z KCC . Dołącz do tego " kod paskowy" z nr swojej sprawy i wyslij ( ja wysłałem Pocztex-em) Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
grape1 Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 Witam, Wiesz może jak wypełnic te formularze? szczególnie zależy mi na DS 230 tzn. wypełniłem wszystko ale nie jeste pewien czy dobrze, np. w pytaniu 29 . NAME AND ADDRESS OF PETITIONER to kogo mam wpisać? a w pytaniach o lata pracy OD-DO to jak pracuje ciągle w tej samej firmie to pisze tylko OD i nie pisze DO bo ciagle jestem w tej samej? czy tak? Z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam, łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreed Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 pkt 29 - wpisujesz siebie jako osobe aplikujacą. co do pracy - jesli pracujesz np od maja 2004 do dziś to : 05 - 2004 / TILL NOW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.