jokssi Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Powiedzcie mi prosze którą drogę obrac aby zostać jak najdłużej w USA? Niedłgo wyjeżdżam na Intership roczny i nie chciałbym wracac po tym okresie. Co robić. W jakim kierunku się udać, aby móc przepracować tam dłużej. Potem może ułożyć sobie tam życie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 W jakim kierunku się udać? Na ślubny kobierzec. :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jokssi Posted May 17, 2005 Author Report Share Posted May 17, 2005 Ta droga odpada. Mam narzeczoną Polkę bardzo ładną i cudowną. Nie zamierzam brać jakiegoś amerykańskiego badziewia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosol Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Sprobuj postudiowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supmar Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Jak wybory w Polsce wygra LPR lub Samoobrona... ... to mozesz poprosic o AZYL ze wzgledów politycznych :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anyz Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Ja mam w planach pojscie do szkoły -kuzyn który siedzi tam od kilkunastu lat powiedział mi że wezmę adwokata i on wszystko obcyka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosol Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Idz do US Army Zaopiekuja sie Toba na 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
anyz Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 w sumie to też sposób kasa jest nie wydajesz bo nie ma za bardzo gdzie w takim iraku chałupe dla rodziny dają i o obywatelstwo łatwiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.