decnietyy Napisano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 13 Października 2011 makdonald pisałem że studia może są bezpłatne ale nikt nie patrzy na to że gdzieś trzeba mieszkać i za coś żyć. Ja niestety w swojej okolicy nie mam możliwości studiowania na tych kierunkach, samochodu nie posiadam, a autobusami też ciężko się jeździ ponieważ z mojej miejscowości nie ma bezpośredniego połączenia. Tak więc widzisz jakie są realia. Studiowałem w Polsce 2 miesiące i 700zł lekko miesięcznie szło i zaznaczam że nie imprezowałem tak więc wydatki na alkohol odpadały ponieważ nie miałem czasu na to. Studiowałem informatykę tak więc nauki matematyki i fizyki miałem od groma.
pelasia Napisano 13 Października 2011 Zgłoś Napisano 13 Października 2011 hehehe....Pelasia, biting your tongue, huh ? ha ha ha chcialbys....
makdonald Napisano 13 Października 2011 Zgłoś Napisano 13 Października 2011 ha ha ha chcialbys.... ale ja nie pisalem, ze moj tylko swoj
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.