Pookey Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Jakie uzasadnienie ma wymóg wyjazdu na Internship przed upłynięciem 6 mies od momentu obrony? Czy jest to zasada przestrzegana jedynie przez CIEE, czy jakiś odgórny przepis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Czy jest to zasada przestrzegana jedynie przez CIEE, czy jakiś odgórny przepis? Powiem inaczej: nie jest to odgórny przepis. :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pookey Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 Mam wiec nadzieje, ze ambasada nie bedzie robic mi problemow, ze chce wyjechac na internship 7 mies po obronie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame of Udun Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Mam wiec nadzieje, ze ambasada nie bedzie robic mi problemow, ze chce wyjechac na internship 7 mies po obronie... Nie nie bedzie.. kazda fundacja ustala to inaczej. F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.