sikorkaxx Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Hey, wiec. ostatnio meczy mnie a jednoczesnie zastanawia jedna rzecz. Jestem obecnie na wizie J-1 ( Au Pair ) i wlasnie przedluzylam swoj pobyt na drugi rok ( wiza wazna do 6 stycznia 2013 ). Juz postanowilam ze bede starala sie o zmiane statusu aby isc do Community College w NYC prawdopodobnie... tak wiec. Zastanawia mnie tu te deadlines.....ale juz wyjasniam tak wiec, jak co to bede chciala isc na spring session w 2013 roku...ostatni miesiac skladania aplikacji to wrzesnien 2012. Wiec wiadomo- potrzeba czasu zeby ci wyslali list czy sie dostales czy nie...i ja zakladam ze sie dostane, i wtedy czeka mnie zmiana statusu ( nie zamierzam wracac narazie do PL ). A podobno na odpowiedz czeka sie do 6 miesiecy ! A co jakbym przegapila spring session? Bym byla wtedy w USA legalnie i musialabym czekac do wrzesnia az zacznie sie nowy semestr???? albo, jak bym aplikowala w poznej porze?? Naprawde jestem totalnie zielona i nie mam pojecia i bylabym bardzo wdzieczna za odp!! no a jakbym np aplikowala na fall session 2013 w listopadzie lub grudniu 2012....??? tak powiem - przeszloby? hmmm na dzien dzisiejszy nadal musze TOEFL zdac...plus moi rodzice beda w stanie wystawic mi "money statement" dopiero w nast roku. dzieki sliczne ;]
makdonald Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 sikorkaxx bardzo przepraszam ze to moze nie w temacie ( posta jeszcze nie przeczytalem) ale zmien prosze to zdjecie na jakies bardziej "neutralne"...hehehe Hey, wiec. ostatnio meczy mnie a jednoczesnie zastanawia jedna rzecz. Jestem obecnie na wizie J-1 ( Au Pair ) i wlasnie przedluzylam swoj pobyt na drugi rok ( wiza wazna do 6 stycznia 2013 ). (kon)gratulacje dbaj mocno o dziadka piesc go i czaruj ile wlezie to moze i na trzeci rok sie da to "o-per" przedluzyc....
sikorkaxx Posted November 2, 2011 Author Report Posted November 2, 2011 sluchaj jak nie masz co konkretego do powiedzenia to moze sie wgl nie wypowiadaj! Swoim tekstem myslales ze zablysniesz co nie
makdonald Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 nie ale zdjecie to naprawde sobie zmien bo budzi nieciekawe skojarzenia
FUGAZI Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Ty sie pytasz o szkole podstawowa? Po sposobie wyrazania mysli mozna odniesc wrazenie, ze jej nie ukonczylas.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.