gigigi Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 Jak w temacie, orientuje się ktoś, czy praktyki studenckie po 2 roku kolidują z W&T? Da się jakoś to ładnie obejść (pomijając załatwienie sobie podbicie praktyk u kogoś znajomego)? Z góry dzięki za odpowiedź.
c4r0 Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 Co to znaczy "kolidują"? Uczelnię raczej interesuje co robiłeś, a nie jak nazywał się wyjazd. Jeśli pojechałeś na W&T i robiłeś coś związanego ze studiami oraz przywieziesz sobie jakieś zaświadczenie z pracy to nie powinno być problemu z zaliczeniem tego jako praktyki.
gigigi Napisano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 No właśnie wiesz, ciężko żeby mi uznali bycie kelnerem jako praktyki. Może ktoś startował na W&T po 2. roku studiów i wie jak to wygląda?
ilya_ Napisano 10 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2011 mogą ci uznać kelnerostwo, jeśli tylko studiujesz gastronomię czy cos podobnego np, zresztą musisz sie dowiedziec czy praca-praktyka musi byc silnie zwiazana ze studiami. zalatwienie praktyk u kogos znajomego jak najbardziej dalo sie, przynajmniej na mojej uczelni - ludzie szli na praktyki do chcoiazby firmy do taty, mamy itp, taka firma byla w 1 % zwiazana z kierunkiem studiow, a praktyki podpisane:)
gigigi Napisano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Napisano 11 Listopada 2011 Czyli po prostu myślę, że najlepiej załatwić praktyki i spokojnie sobie lecieć na W&T?
ilya_ Napisano 11 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2011 leć sobie spokojnie na wt, praktyki mozesz innym razem zawsze zalatwic, w koncu studia nie trwaja 2 lata
GoHaF Napisano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2012 nie wiem czy komus to teraz pomoze ale jak ja bylam na worku ..yy na 3 roku - promotor zgodzil sie zeby moja jeden job bylo praktyka studencka. Prace mgr pisalam o rynku nieruchomosci a praca byla w sprzedazy... wiec jak piesc do oka
c4r0 Napisano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2012 Nie wiem dlaczego ten temat jest w ogóle tutaj poruszany. Przecież to indywidualna sprawa każdej uczelni co zaliczy jako praktykę a co nie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.