moi_1 Napisano 14 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2005 witam... prawie dwa miesiace trwaly formalnosci w Stanach. Pozniej nadano numer WRW sprawie i przeslano dokumenty do Warszawy. Czekalam cierpliwie na zawiadomienie z ambasady o dalszych krokach, wiedzac ze troszke czasu moze uplynac... Sledzilam w internecie na poczatku kazdego kolejnego miesiaca numery zaplanowanych do rozpatrzenia spraw, majac nadzieje ze juz wkrotce bede ja. W koncu, w czwartym miesiacu oczekiwania tutaj, moj chlopak wyslal e-mail do ambasady z zapytaniem o tok sprawy... i dopiero wowczas wszystko ruszylo. Musielismy jednak odnowic pewne dokumenty z uwagi na uplyw czasu... musialam zrobic badania lekarskie i... znowu czekac na termin rozmowy. W sumie (gdyby nie liczyc poslizgu spowodowanego zaginieciem gdzies korespondencji z ambasady kierowanej do mnie), calosc trwalaby nie mniej jak 5 miesiecy... nam przyszlo czekac o wiele dluzej... Moze wy bedziecie miec szczescie i wszystko przebiegnie sprawniej... Powodzenia.
Alina Napisano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2005 Dzięki za odpowiedz.Też mam nadzieje że przynajmniej na Boże narodzenie będziemy razem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.