Maeus Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2011 Hahah, dzieki. Wiedzialem ze to nic pilnego.. ale wole wiedziec
Maeus Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2011 Dobry wieczór! Czy potwierdzenie wniosku DS 160, ktore mam zabrac ze soba do ambasady, moze byc wydrukowane tylko czarno bialym tuszem? Bo mam tylko taki.. i nie wiem czy warto mi sie fatygowac do kolegi zeby wydrukowac tak jak trzeba, kolorystycznie. Kolejne dziwne pytanie.. ale co tam xD
sly6 Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2011 a gdzie masz napisane na stronie Ambasady ze to ma byc kolor? ma byc dobrze to wydrukowane ,tzn wyrazny kod ...i na to zwroc uwage.
Maeus Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2011 Tez tak myslalem, ale jestem bardzo dokladny i nawet takie glupie szczegoly sa dla mnie wazne, chce zeby nikt do niczego sie nie przyczepil. Ale dzieki bardzo za pomoc, teraz juz nie mam chociaz watpliwosci. I jak jestem umowiony na 8:30, to jezeli tam bede o 8, to moge liczyc ze wpuszcza mnie wczesniej?
Maeus Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2011 Okey. Narazie wiecej pytan nie mam, dzieki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.