jar_ej Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Dostalem wize turystyczna, ale mam w niej napisane "APPLICANT NOT THE SAME AS CLASS ENTRY" co to znaczy? Zeby mnie jeszcze nie cofneli z lotniska. Prosze o pomoc w przetlumaczeniu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 czesc mam taka sam informacje.. tzn.. ze jest ktoś o takim samym nazwisku ktory ma zakaz wjazdu do usa..... inf. ze nie chodzi o ciebie.......jets to informacja dla tych z imigracyjnego.....moim zdaniem jest ok..... pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 to nie dotykajcie tam palcami, bo jeszcze Wam sie zmaze i co wtedy :jezor: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Powtarzam po raz trzeci, na pewno nie ostatni :roll: APPLICANT NOT THE SAME AS CLASS ENTRY Podczas starania sie o wize zostales sprawdzony w CLASS (Consular Lookout and Support System)... Widocznie konsulowi wydawalo sie, ze istnieje cos podejrzanego przy Twoim nazwisku... Ale musialo okazac sie, ze jednak nie o Ciebie chodzi (blad...) lub jakies informacje juz Ciebie nie dotycza, albo nie mozna ich zrekonstruowac... I dlatego wpisal te adnotacje - po to, aby Urzednik Imigracyjny na lotnisku w USA wiedzial, iz zostales "przebadany" i ze wszystko jest w porzadku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario7 Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 A SUBJECT NOT THE SAME AS CLASS ENTRY? OZNACZA TO SAMO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 A SUBJECT NOT THE SAME AS CLASS ENTRY? OZNACZA TO SAMO? Tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 ze jest ktoś o takim samym nazwisku ktory ma zakaz wjazdu do usa..... Moja mama ma nazwisko dwu czlonowe, skladajace sie z dosc nietypowych nazwisk... Watpie zeby na swiecie byl ktos, kto by sie tak nazywal... A tez ma adnotacje "subject not the same as class entry" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 tak, ale wystarczy, ze jedno z nich bedzie na tej liscie - w koncu "zakazana kobieta" zawsze moze wyjsc za maz i wtedy ma dwuczlonowe ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.