ilya_ Napisano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2011 Witam Po kilku miesiecznym czytaniu forum przyszedl czas na mnie. Chcę na 2-3 tyg poleciec do NY, tak tak tylko do NY. Interesuję mnie wycieczka w miesiacach kwiecien-wrzesien 2012. Moge prosić o AKTUALNE wskazówki dt chociazby kupna biletu itp. Ew. może jest ktos chętny na wspólną podróż ? Wizę mam.
tapeta999 Napisano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2011 Idealnie bo ja też planuje ponownie wybrać się do NY właśnie w tych miesiącach:) Byłem w sierpniu w NY tylko tydzień i to stanowczo za krótko. Tak czy siak na 100% lecę w przyszłym roku a w dwoje to zawsze weselej.
ilya_ Napisano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2011 no moza mozna zobacze jak bede stal z urlopem i ogoolnie z czasem stąd taka rozbieznosc w miesiącach. mozna tez znalezc i wieksze grono:)
kamil0607 Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2011 Mnie osobiście najbardziej pasuje sierpień lub wrzesień. W styczniu chciałbym jechać po wizę.
ilya_ Napisano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2011 no zobaczymy, dalem sobie czas do namyslu co i jak do swiat hmm w LOT masz za 1800zeta na początek kwietnia
tomek_mazury Napisano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2012 Witam..... Też planuje wyjazd jakos na wiosne..... NYC znam juz bardzo dobrze , spedzilem tam w sumie ponad miesiac. Byłem dwukrotnie. Niestety zawsze sam..... Taki kilku osobowy wyjazd jednak uwazam ze to o wiele lepszy pomysl......
JO!Photography Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 Cześc wszystkim ! Jeśli wciąż planujecie wyjazd do NYC w terminie lipiec-wrzesień to z chęcią zadeklaruję się jako uczestnik wyprawy ! Jakieś nowości w temacie "co, jak i za ile"?
almaree Napisano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2012 hej, jest ktos teraz w ny i ma ochote wybrac sie na kawe/piwo.. zwiedzanie/impreze????
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.