Niepewna Napisano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2011 Witam serdecznie. Mam pytanie, czy ktos wysylal paczke z USA do Polski firma Polex Trave? Czekam na paczke lotnicza od 13 listopada i nadal jej nie ma. Powoli sie nie cierpliwie tym bardziej ze nie ma tu opcji sprawdzenia statusu przesylki. Czy ktos mial podobna sytuacje?
sly6 Napisano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2011 a co mowi ta firma?ze gdzie jest ta paczka?
Niepewna Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2011 1,5 tygodnia temu mowili ze jest juz w polsce!
sly6 Napisano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2011 ale gdzie jest>?moze jest w magazynie-moze jest na cle? dowiedz sie cos wiecej,niech Ci podadza numer telefonu kto to rozwozi
makdonald Napisano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2011 moze byc "w polsce" ale w rekach, ktore jej ci nie przekaza
Shady Napisano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2011 Jeżeli to ci troche poprawi humor to ja raz na paczke czekałem ponad miesiąc...
pacio177 Napisano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2011 ta ich strona internetowa to chyba zrobiona przez dziecko w gimnazjum na nastepny raz korzystaj z usług firmy Polamer albo Doma
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.