l007 Napisano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Witam, Obecnie pracuje jakiś czas jako truckdriver na long distance. Każdy musi znaleźc coś co będzie robił w życiu chociaż z małą przyjemnością. Mi generalnie ta robota nie pasuje. Jest za dużo siedzenia, nogi się robią jakieś z waty, a ja jestem przyzwyczajony raczej do dynamicznej formy pracy niż statycznej. Zastanawiam się nad tym co dalej robic no i żeby były jakieś z tego pieniądze no i myślę narazie o spawaniu. Posiadam ukończone szkolenie na MAG 135 z polski ale tutaj się ono raczej nie liczy. Na Craigs list patrzyłem to jest torszke pracy na spawanie, calkiem dobrze płacą, ale potrzebują jakieś certyfikaty i szkolenia z tąd. Gdzie moge odbyc jakieś szkolenie i uzyskac papiery w tym temacie Czy to są jakieś prywatne szkoły czy też może po koledźach jakies klasy mozna znaleźc.? Niedlugo znów ruszam w trase a taki mi sie cholera nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 moze zacznij od tego w jakim stanie mieszkasz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l007 Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Może faktycznie , sorki Chicago, il Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 http://www.illinoisweldingschool.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l007 Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dzięki Już do nich pisałem e-maila ; odpisali - ten kurs co mnie interesuje ok 11,000 dolarow. Dlatego własnie się zainteresowałem na forum, może ktoś robił jakieś uprawnienia szkolenia, i z doświadczenia wie gdzie najlepiej coś takiego zrobic i miare niedrogo. Poki co narazie 11 kawałków nie mam na takie cos, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.