ilya_ Napisano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2011 to kto idzie na time square?? zbieramy ekipe? ja w tym roku mimo iz w pl nie bardzo chce mi sie gdzies wychodzic;[ zreszta sylwek kojarzy mi sie z beznadziejnym nowym rokiem, bolaca glowa i nastepnym dniem po nowym roku gdzie trzeba isc do pracy, na studia itp
hitme Napisano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2011 idzie ktos do jakiegos baru sie upic w Sylwestra? -.-
ilya_ Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2011 Dobra za 2 tyg Sylwester a ja nie mam gdzie isc, ktoś ma jakies propozycje, sugestie itd :> ps. mieszkam w NY obojetne mi to, wazne zeby mlodzi ludzie byli to kto idzie na time square?? zbieramy ekipe? nudziarze-.- idzie ktos do jakiegos baru sie upic w Sylwestra? -.- widzę ze ciśnie Cię z tym sylwkiem obojetne mi to, wazne zeby mlodzi ludzie byli na tym times sq - tam napewno bedzie duzo mlodocianych:)
ilya_ Napisano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2011 no dobra,czas go party powoli się zbliza polnoc wszsytkim forumowiczom: z polski, z usa i innych meksyków itp wszsytkiego dobrego w 2012
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.