Freya Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2011 WItam, Staralam sie znalezc aktualne informacje na ten temat ale nie udalo mi sie nic wypatrzec... Mam wiec pytanie - czy jako posiadacz GC moge leciec do Polski przez Kanade bez wizy czy musze sie starac o wize tranzytowa? PS Moj polski paszport nie jest biometryczny. Dzieki wielkie za odpowiedzi! Pozdrawiam, Ola
makdonald Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2011 lecialem kilka razy z pl i do pl przez kanade mialem wtedy zielona karte i polski paszport i nikt mnie o zadna wize tranzytowa nie pytal no ale to bylo wiele lat temu....
sly6 Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2011 a widzialas strone urzedu imigracji Kanady> przed 1 marca 2008 kazdy posiadacz zielonej karty mogl wjechac na teren Kanady bez wizy ten przepis sie nie zmienil ..
Freya Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2011 Masz racje, nie doczytalam :exemptions Wielkie dzieki za tak szybka odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.