ilya_ Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2012 i najniższymi zarobkami gorzej to już tylko u rusków sluchaj w usa jest chyba gorzej ... zart hmm rusków ? w rosji, w moskwie dokladnie mozna dostac calkiem dobra prace w budownictwie platną w juro taką samą lub nawet lepszą niz na zachodzie. duzo firm niemieckich i wogole zachodnich budowlanych bije sie tam o inwestycje ale rosja jest o wiele wieksza niz polska
ilya_ Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2012 a moze daloby sie w bagazu przewiezc " an african american hooker" ? bo w polszcze to niby tez maja ale glownie tirowki z rumunii i innych krajow unii o tak hooker spoko, na pod stolicznych drogach królują panie z bułgarii [gloownie ciemnej karnacji] i ukrainy tato zawsze mi mowil ze te panie zarabiają sprzedając grzyby albo maliny
pacio177 Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2012 o tak hooker spoko, na pod stolicznych drogach królują panie z bułgarii i ukrainy tato zawsze mi mowil ze te panie zarabiają sprzedając grzyby albo maliny z tymi grzybami to poniekąd mówił prawde
Paulina_89 Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2012 z tymi grzybami to poniekąd mówił prawde A Ty skąd wiesz? :]
hitme Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2012 mialo byc o prezentach a skonczylo sie jak zwykle na dziwkach ...
ilya_ Napisano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2012 mialo byc o prezentach a skonczylo sie jak zwykle na dziwkach ... tu nikt nie pisze o dziwkach w lutym wracam do Pl i musze troszke zaczynac sie rozgladac za prezentami dla rodakow wiec tutaj moje pytanie co mozna kupic fajnego w ny czego nie ma w pl, chodzi mi o jakies drobiazgi hm, wiesz co jak juz bedziesz zupelnie przycisniety i nie bedziesz mial co kumplom kupic to kup im po kubku ze statuooo i z glowy, niech maja. albo http://www.nycwebsto...x?CategoryID=16
makdonald Napisano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2012 z tymi grzybami to poniekąd mówił prawde nie wiedzialem ze kretek blady zalicza sie go gatunku fungus
makdonald Napisano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2012 a muchomory bezwstydne? masz na mysli te sromotniki, ktore pijana polska wies myli z kaniami ? oczywiscie, ze sie zaliczaja podobnie jak amerykanskie "fallusy"...hehehe
Paulina_89 Napisano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2012 raczej jeszcze innego mam na myśli, jak wpiszesz 'muchomor bezwstydny' w google images to powinno wyskoczyc pare ciekawych obrazkow
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.