minimalist300 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2012 Nie wylosowałem, ale próbuje ponownie. Aktualnie dokształcam się w UK i jeśli nie uda się wylosować pewnie będę tutaj robił Msc i za jakiś czas spróbuje poprzez wizę sponsorowaną
Paulina_89 Napisano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2012 Nie wylosowałem, ale próbuje ponownie. Aktualnie dokształcam się w UK i jeśli nie uda się wylosować pewnie będę tutaj robił Msc i za jakiś czas spróbuje poprzez wizę sponsorowaną o, a ma Cie kto sponsorowac? tak z ciekawosci pytam
minimalist300 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2012 o, a ma Cie kto sponsorowac? tak z ciekawosci pytam Może będzie miał. Chyba źle się wyraziłem, chodziło mi o wizę o którą występuje pracodawca, abyś mógł u niego pracować. Poza tym jestem młody więc może znajdę sobie jakąś "sponsorkę"
Dominik1990 Napisano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2012 Może będzie miał. Chyba źle się wyraziłem, chodziło mi o wizę o którą występuje pracodawca, abyś mógł u niego pracować. Poza tym jestem młody więc może znajdę sobie jakąś "sponsorkę" Każdy by chciał taką sponsorke
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.