pinusiaa Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 Bez odliczania podatków , ubezpieczeń , itd. ( chodzi mi tu o LA, łównie California ) . I o to ile trzeba zarabiać łącznie żeby wszystko opłacić , poodliczać , itd. I żeby pożyć na takim trochę wyższym poziomie po poopłacaniu wszystkiego Jak myślicie ile by trzeba było zarabiać ??
tomekolodziej Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 r u serious ? Yes i am. Tak jak Ci pisalem wczesniej ja nie sprawdzam smietnikow w poszukiwaniu jedzenia.
wojt20 Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 But u have to professional and a good looking But you/u have to be professional and good looking. wg mnie Co do tego co trzeba by robić, żeby mieć te 40k+. Polecam payscale.com gdzie są opisane zawody, stawki za godzinę/ roczne oraz stany i miasta. Wszystko na tacy. Jeden warunek minimalny angielski lub heja i kartkujemy w słowniku.
makdonald Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 Yes i am. Tak jak Ci pisalem wczesniej ja nie sprawdzam smietnikow w poszukiwaniu jedzenia. no to przegapiasz to co w zyciu najbardziej ekscytujace...hehehe
makdonald Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 But you/u have to be professional and good looking. wg mnie jakkolwiek by to pisac sens kolega zalapal ....hehehe
pacio177 Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 no to przegapiasz to co w zyciu najbardziej ekscytujace...hehehe hahaha 10/10
gal Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 Co drugi to nauczyciel/emchce byc yo a poczucia humoru nie ma prawie nikt, tylko niektorzy pytajacy
siemasz Napisano 2 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2012 Bez odliczania podatków , ubezpieczeń , itd. ( chodzi mi tu o LA, łównie California ) . I o to ile trzeba zarabiać łącznie żeby wszystko opłacić , poodliczać , itd. I żeby pożyć na takim trochę wyższym poziomie po poopłacaniu wszystkiego Jak myślicie ile by trzeba było zarabiać ?? Zeby zyc na takim troche wyzszym poziomie to sporo musisz zarabiac w californi. Zalezy jeszcze co rozumiesz przez ten troche wyzszy poziom . Jezeli chciala bys np kupic dom przy plazy w Heromoa Beach to $10 000 000 musisz szykowac!!
pinusiaa Napisano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 3 Lutego 2012 nie no o takie luksusy mi ne chodzi ) A jeśli chodzi o ten wyższy poziom to ładny dom jednorodzinny , żadnych problemów finansowych i żeby jeszcze zostało na przyjemności , ciuchy itd.. : ))
katlia Napisano 4 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 Los Angeles to sto piedziesiat kilometrow kwadratowych i ceny moga sie roznic ogromnie zaleznie od tego gdzie w Los Angeles mieszkasz. Czy chodzi ci o kupna domu, czy wynajem? Bo w LA trzeba liczyc przynajmniej $400,000 na "ladny" domek w OK okolicy, wiec wtedy powinno sie zarabiac okolo $100,000 na rok, przynajmniej tak wyglada z danych ktore znalazlam w necie. http://www.mtgprofes..._you_afford.htm Wiekszosc mlodych ludzi (zwlaszcza singli) wynajmuje mieszkania/condos/domy bo ich po prostu nie stac na kupno. Tu znajdziesz ceny - mieszkajac w OK dzielnicy (to znaczy nie eksklusywnej i nie ghetto) , to wyglada ze z zarobkami $50-55,000/ rok powinno byc OK. http://losangeles.craigslist.org/apa/ Inni twierdza, ze potrzeba $60,000+/rok zeby wygodnie zyc http://www.yelp.com/topic/los-angeles-cost-of-living-in-los-angeles
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.