Skocz do zawartości

komórka w USA

punho

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a czy w komorkach w stanach jest naliczanie sekundowe

czy jest mozliwośa wysy3ania MMS czyli zdiea do polski

jak drogi jast GPRS np. chce pod3aczya laptop pod komóre.

:wink:

Napisano

zalezy na jak dlugo jedziesz.

najlepiej kupic pre-paid'a na miejscu. ja bylem w usa 3 razy i zabieralem komorke idei z polski - zupelnie sie nie oplacalo (tzn mi sie oplacalo, bo bylem tam na krotko) - polaczenia dla "zagranicznych" sa mega drogie. praktycznie kazda siec bierze $1 za minute polaczenia wewnatrz usa (nawet lokalne), smsy nie za drogie, ale najwazniejsze, ze dochodza do polski (a komorek amerykanskich nie dochodza), ale za to nie da sie wysylac do abonentow sieci amerykanskich. a co do mmsow - probowalem wysylac zdjecia, ale sie nie dalo... nie wiem czemu... a w europie nie mialem z tym najmniejszych problemow (np we wloszech)...

nie warto z polskiej komorki dzwonic do polski - bo to koszt od 7 do 11 zlotych za minute - lepiej kupic miedzynarodowa karte telefoniczna i zadzwonic z budki (za $5 np 2h do polski).

Napisano
a czy w komorkach w stanach jest naliczanie sekundowe

czy jest mozliwośa wysy3ania MMS czyli zdiea do polski

jak drogi jast GPRS  np. chce pod3aczya laptop pod komóre.

:wink:

sekundowego naliczania nie ma

gprs z tego co wiem jest dosc drogi

szczegoly sprawdz u swojego operatora albo na idea.pl - w koncu oni praktycznie wszyscy maja prawie te same ceny i reguly w roamingu...

Napisano

mam telefon z polski trzy zakresowy bez sim loka kupilam w cingular karte sim i doladowanie pre paid tak jak nasz tak tak tylko trzeba pamietac o tym ze placi sie i za rozmowe i za to ze ktos do ciebie dzwoni czyli jak odbirzesz tez placisz w tej sieci jest 10 centow za poloczenie 5 centow za sms jezeli dzwoni ktos z innego regionu 25 centow ale sms zawsze 5 centow nawet jak wysyulasz do polski . karty sa 10 20 50 dolarow

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...