marti'ni Napisano 23 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2012 Cześć! W wakacje 2012 planuję wybrać się do USA z programem WORK & TRAVEL. Niestety, nikt ze znajomych nie chce lecieć, a samej to tak jakoś nijako Może jest wśród Was ktoś, kto podobnie, jak ja, chciałby wyjechać, ale nie ma z kim i szuka kompanów do wspólnej podróży? Obecnie mam 23 lat i jestem studentką I roku MSU. Planuję wyjechać w czerwca, powrócić w październiku (ale to wszystko jest do dogadania ) Najchętniej pojechałabym do pracy na wybrzeże, wschodnie lub zachodnie - w sumie bez różnicy. Interesują mnie najbardziej kurorty nadmorskie, praca np. w hotelu, restauracji, sklepie, żeby jak najwięcej poużywać języka Najlepsza opcja - 3 miesiące pracy - miesiąc zwiedzania. http://www.stany.pl/ - chciałabym jechać z tą stroną Byłby ktoś chętny?
Sylwiaa Napisano 23 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2012 Witam, juz od jakiegos czasu czytam wiele na forach o wyjazdach do Kanady po przez pośredników, nie jestem w pełni przekonana do ich wiarygodności, ale jestem chętna by sprubować. Co możesz mi powiedziec wiecej o tej stronce?Czy kontaktowałaś sie moze juz z ta firmą?A może znasz kogoś kto już korzystał z tej firmy?Bardzo chetnie moge wejsc z toba w taki uklad, bylo by nas 3 osoby, zawsze raźniej Ale nie mam pojecia od czego zacząć i to tak by nie wdepnąć w coś nie przyjemnego :/ Jeśli masz ochote pogadac o tym napisz do mnie na gg 32 61 092 pozdrawiam.
Osetka24 Napisano 24 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2012 Ja jadę w tym roku z firmą GO2USA, planuję wyjazd do Nowego Jorku, gdybyś jednak się zdecydowała, to daj znać
adam2008 Napisano 25 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2012 hej marti'ni Mam ciekawa oferte w hotelu w NY jesli jestes zainteresowana pisz 5372938
ancymona Napisano 4 Marca 2012 Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 Czesc marti'ni, jestem w takiej samej sytuacji jak Ty i tez chce jechac z BTC, gdzie i kiedy dokladnie do dogadania, napisz jesli jestes zainteresowana 7819825
Margot_26 Napisano 5 Marca 2012 Zgłoś Napisano 5 Marca 2012 Hej Szukam chętnych do wyjazdu W&T. Mam 26 lat (ostatnia szansa a skorzytsanie z programu).Wyjazd miej więcej 17-25.06.2012. Wschodnie wybrzeże, Trzy miesiące pracy potem chciała bym pozwiedzać. Biura jeszcze nie wybrałam, zastanawiam sie nad: Student Point, Foster, CCUSA, Almatur. Szczegóły do dogadania. Jeśli ktoś chętny to piszcie.mój gggg 1756686
monisia6 Napisano 8 Marca 2012 Zgłoś Napisano 8 Marca 2012 Witajcie ja jestem chętna na ten program. tylko na jakim poziomie ma być angielski?
sly6 Napisano 9 Marca 2012 Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 a jak umiesz jezyk,do jakiej pracy bedziesz startowac?
poland_jol Napisano 14 Marca 2012 Zgłoś Napisano 14 Marca 2012 witam wszystkich! czy są osoby które pozałatwiały już wszystkie formalności? (czyt. ich wyjazd na WATA jest już pewny?) Szukam osób chętnych na samo TRAVEL. wstępnie będzie to caly wrzesień. pozdrawiam Mam nadzieje, że szczegółowymi informacjami podzielimy się na moim mailu: workandtravelinusa2012@gmail.com
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.