martqa Napisano 22 Maja 2005 Zgłoś Napisano 22 Maja 2005 miałam zamiar jechac do USA na wizie H2B, lecz moge to zrobic dopiero po czerwcu tego roku; wyjazdy te byly organizowane w marcu-widzialam duzy wysyp ofert wiec chyba byly, teraz mi w wielu biurach powiedzieli ze najblizsze wyjazdy, na sezon 2006 beda w pazdzierniku. jednak tak czytam sobie forum i jestm coraz bardziej pzrerazona. Co oznacza ze tylko 2 biurom udalo sie wyslac ludzi i ze najprawdopodobniej zamiast jesieni wyjazd bedzie na poczatku roku?Wszystkie zorientowane w temacie osoby prosze o pomoc gdyz jest to dla mnie bardzo bardzo wazne-w sumie za taka kase dla kogo by nie było?Byłam na w&t i nie miałam wtedy zadnycvh problemow z data wylotu itp. teraz boje sie czy w ogole do tego dojdzie-jakim biurtom udalo sie wyslac ludzi?Dzieki za pomoc pozdrówka
Chomik Napisano 22 Maja 2005 Zgłoś Napisano 22 Maja 2005 jakim biurom udalo sie wyslac ludzi? Nie wiem wlasciwie jakiej pomocy oczekujesz :oops: ale jesli chodzi o odpowiedz na to pytanie, to udalo sie to Emakopolowi i biuru Alturist. :roll: To chyba wszystko, bo One-Way na pewno nikogo nie wyslal (wbrew temu co twierdzila Fucha ), a taka SOWA wciaz oddaje pieniadze za rok... poprzedni! :shock: P.S. Mozemy sie trzymac razem, bo ja tez mysle o takim wyjezdzie pod koniec tego/na poczatku przyszlego roku.
pavel1975 Napisano 22 Maja 2005 Zgłoś Napisano 22 Maja 2005 Ja lecę teraz (23 maja) i wracam w październiku, ale planuję zaraz po powrocie znowu rozejrzeć się za jakimś wyjazdem i to jak najszybciej, więc jak ktoś coś wie o jakimś dobrym biurze które organizuje wyjazdy pod koniec tego roku albo na początku następnego to niech dorzuci swoje 3 grosze do tego tematu...
Chomik Napisano 22 Maja 2005 Zgłoś Napisano 22 Maja 2005 Ja lecę teraz (23 maja) i wracam w październiku Moglbys cos wiecej napisac o swoim wyjezdzie? O ofercie Alturistu, ktora przyjales, o kosztach itd.?
martqa Napisano 23 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 23 Maja 2005 pavel1975 napisał: Ja lecę teraz (23 maja) i wracam w październiku prosze wiecej info na temat Altruista!!! Bo jestem z W-wy a oni nie wiec jakbym sie zdecydowała czeka mnie jazda przez Polske w sumie niedaleko ale zawsze lepiej miec biuro pod reka wiec jakbys mogl napisac kilka info o calym organizowanu bylabym OGROMNIE wdzieczna!!!
pavel1975 Napisano 23 Maja 2005 Zgłoś Napisano 23 Maja 2005 Ja lecę teraz (23 maja) i wracam w październiku Moglbys cos wiecej napisac o swoim wyjezdzie? O ofercie Alturistu, ktora przyjales, o kosztach itd.? Nieporozumienie: lecę z Century Polska z Lublina, a ofertą Alturistu jedynie się interesowałem i traktowałem jako biuro alternatywne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.