Skocz do zawartości

Fort William Henry Resort

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak, napisano że bez... ale nam udało się dogadać z pracodawcem, on sam znajdzie nam pokój. W ogóle w Lake dużo mieszkań do wynajęcia... bardzo dużo studentów przyjeza. Ceny są od 75USD za tydzień..

Napisano

Mogłabyś mi napisać gdzie widziałaś takie ogłoszenia? Bo ja znalazłam tylko takie od 100 za tydzień a przekopałam sie juz chyba przez wszystkie możliwe strony internetowe z ogłoszeniami.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Też wybieram się do Lake George, ale dopiero 11 Czerwca mam wylot z Polski. Z tego co wiem mam zakwaterowanie od pracodawcy jakieś. Też będe szukał drugiej pracy ale potwierdziłaś moje obawy, bo ta wioska jest bardzo mała a skoro tylu studentów przyjeżdża, to może być ciężko ;)

Napisano

Hej, ja z dwójką moich znajomych również lecimy w tym roku do Lake George (praca w Fort William Resort). Czy wiecie może jak znaleźć tam jakieś tanie noclegi? To w sumie nasz pierwszy wylot na work&travel i nie mamy zielonego pojęcia jak się za to zabrać:P

Szukałem już trochę w internecie (od pracodawcy dostaliśmy tylko 3 kontakty z czego 2 nie odpowiadają a trzeci w tym roku nie wynajmuje pokojów) ale udaje mi się znaleźć same motele powyżej 100$ dziennie (dla trzech osóB)! Wychodzi więc grubo ponad stówa tygodniowo od osoby, a słyszałem że można znaleźć coś taniej? Czy może ma ktoś z Was jakieś namiary na coś tańszego? Chętnie dołączymy się do zrzutki na jakieś większe mieszkanko lub coś w ten deseń:)

• 9 miesięcy później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...