pacio177 Napisano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2012 Moja sąsiadka której niedawno zamawiałem bilet do USA rozmysliła sie i zdecydowałą ze nie chce jednak leciec do USA.Bilet był kupiony w najnizszej mozliwej taryfie( w tej któej nie ma mozliwości zwrotu biletu) i tu moje pytanie czy jest mozliwośc odzyskania przynajmniej czesci tej kwoty? czytałęm gdzies ze moznaby otrzymac kwotę podatku oraz opłąty paliwowej.Czy to prawda? starał sie juz ktos o cos takiego?
pacio177 Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2012 ok juz sprawdzone, mozliwy zwrot 316 zł
c4r0 Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2012 Wiecie może, czy da się "przebookować" nie termin czy trasę, ale osobę która leci? Mam na myśli to, czy w takim przypadku jak tutaj opisany jest możliwość odsprzedania biletu komuś innemu. Podejrzewam, że nie, bo pewnie niejeden robiłby na tym niezły biznes
pacio177 Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2012 wiem ze w przypadku biletów do USA nie jest to mozliwe a w wypadku innych lotów(stosunkowo tanich) to dopłata czesto przewyzsza cenę biletu
adam2008 Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2012 hej Jak kupic bilet lotniczy czy ktos pomoze
Dawidek Napisano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2012 mam do odsprzedania bilet do usa lot 02 czerwiec powrót 14 lipca , może byłby ktoś zainteresowany
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.