Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Gość espe
Napisano

szybki jesteś :)

Kwestia dostępności czasu wolengo. Od poniedziałku będzie ciężko a tu była akurat wolna chwila. A druga sprawa że z każdą godziną i każdym przeczytanym forum miałem coraz więcej wątpliwości jak wypełniać te formularze. Z małej, dużej itp. itd.

Napisano

tak na szybko

jesli kwalifikujesz sie na wyksztalcenie to ten pkt zostawiasz pusty w doswiadczeniu zawodowym.

Czy wpiszesz jezyki czy tez nie to nie ma znaczenia o to czy przejdziesz i zakwalifikujesz sie do rozmowy :)

dziekuje za wskazowki.

'sly6' jesli znajdziesz w najblizszym czasie jakas chwilke, to poradzisz cos na pozostale pytania, albo chociaz na ich czesc? na poczatku tygodnia mam troche wolnego czasu i chcialbym sobie ogarnac troche te formularze. A pozniej roboty mam mnostwo, i pewne rzeczy musze pokonczyc przed wyjazdem (jesli zostane "wybrancem konsula" oczywiscie ;-P).

Napisano

i po odbiór paszportów trzeba jechać do krk coś się podziało ze stronką nie da się odznaczyć odbioru osobistego. mimo, że wyżej piszę, że odbiór osobisty nie możliwy.

*trzymajcie kciuki jutro moja kolej. Staje do walki :)

Napisano

i po odbiór paszportów trzeba jechać do krk coś się podziało ze stronką nie da się odznaczyć odbioru osobistego. mimo, że wyżej piszę, że odbiór osobisty nie możliwy.

*trzymajcie kciuki jutro moja kolej. Staje do walki :)

Trzymamy :)!!

Gość espe
Napisano

trzymamy :) Powodzenia

Dokładnie! I czekamy na relację po udanej rozmowie :) .

Powodzenia!

Napisano

Mam pytanie odnosnie dokumentow zabieranych przez ambasade: czy akty malzenstwa, urodzenia oraz dyplomy szkoly sa nam oddawane po rozmowie?

Napisano

To jak to jest z tymi aktami małżeństwa i urodzenia, do ambasady mam dwie sztuki każdego dokumentu zabrać czy po jednym ?? Dla mojej 4 osobowej rodziny wyciągnąłem 4 akty urodzenia i 1 małżeństwa ...

Czy mam ksero robić tych wszystkich aktów ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...