Justi_87 Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2013 A ty widzialas do czego jest link, ktory podalas? Jezu... Na stronie uscis jest wyraznie napisane, ze trzeba sie zarejestrowac w ELIS.
stuff1000 Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2013 Dobra rejestruje się w ELIS i na początku jest pytanie czy chce sam wpłacić 165 $ czy legalny reprezentant ma zapłacić (zaraz pierwsza strona) . To jakbym wziął legalny reprezentant to może mój ojciec zapłacić który jest obywatelem USA ??
neli365 Napisano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 Hej , Własnie zarejstrowalam sie w Tnt , i mam pytanie poniewaz bylo tam napisane aby podac swoje dane , Imie , Nazwisko , podalam z tym ze mam dwa imiona a podalam tylko Moje pierwsze, Myslicie ze to ma jakies znaczenie? czy zaakceptuja to w ambasadzie , czy mam to poprawiac? mam juz mętlik..
dudek0502 Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 Hej , Własnie zarejstrowalam sie w Tnt , i mam pytanie poniewaz bylo tam napisane aby podac swoje dane , Imie , Nazwisko , podalam z tym ze mam dwa imiona a podalam tylko Moje pierwsze, Myslicie ze to ma jakies znaczenie? czy zaakceptuja to w ambasadzie , czy mam to poprawiac? mam juz mętlik.. Nie, to nie ma znaczenia. Miałem dokładnie to samo i nie było problemu.
Justi_87 Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 Neli a kiedy ta Twoja rozmowa? Doczekalas sie w koncu!
tycon Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 Neli a kiedy ta Twoja rozmowa? Doczekalas sie w koncu! Hej.. Justi_87 ..a Ty juz jestes w USA ? jak tak to tez z loterii ?
tycon Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 dokladnie tak, jak mowisz, tycon. Podoba Ci sie ?..byl to Twoj pierwszy raz w USA po wygraniu GC czy od dawna tam jezdzilas ?
Justi_87 Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 bylam w usa kilkakrotnie, a jak dowiedzialam sie o wygranej to bylam tam prawie 2 lata. przyjechalam do PL przejsc przez proces i wrocilam. generalnie jestem zadowolona. oczywiscie jest kilka aspektow, za ktorymi nie przepadam ale tak-podoba mi sie tu, ale z drugiej strony moja sytuacja byla troche latwiejsza, bo ja jechalam na gotowe. moj pobyt w Polsce to byla taka "przerwa", dluzsze wakacje. Wracalam do USA prawie jak do domuu. Mialam gdzie mieszkac, mialam narzeczonego itp.
stuff1000 Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 No więc co z opłatą 165 $, czy mogę ja zrobić po przylocie do USA jak sobie konto założę ??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.