Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Aha , to w Sumie Ok, zobaczymy czy ode mnie wezma Płyte ze zdjeciem, pewnie tez nie..

Nawet Musisz uiscic oplate w dniu rozmowy :) Mozesz placic w dolarach , zlotowkach. W ambasadzie jak bedziesz przed rozmowa to wezma od Ciebie wszystkie dokumenty, odciski palcow , a nastepnie poprosza o uiszczenie oplaty w kasie. Powodzenia!

dzieki neli365 tak ze nie mam co sie stresowac oplata, ja juz skreslam dni w kalendarzu do rozmowy

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

jade jutro na badania do krakowa i mam z w zwiasku z tym zapytanie ,karty szczepien nie mam i jest nie osiagalna do zdobycia czy jak ktos byl w takiej sytuacji i robil dodatkowe szczepienia w tej ze placowce zalecane przez lekarza czy byly platne i jaka cena szczepionki? z gory dzieki za odpowiedzi. :)

Napisano

mój nie miał książeczki bo nie był na nic szczepiony i dostał tylko tężca i żółtaczkę A+B tężec coś ok 50 zł a A+B w międzynarodowym punkcie w Jana Pawła 170 zł

Napisano

mój nie miał książeczki bo nie był na nic szczepiony i dostał tylko tężca i żółtaczkę A+B tężec coś ok 50 zł a A+B w międzynarodowym punkcie w Jana Pawła 170 zł

oludomi tezec u mnie odpada bo jak juz wczesniej pisalam to koncem lutego bylam szczepiona,a na ta zoltaczke A+B to nie roni sie tego w jakichs cyklach czsowych jest tych szczepionek bodaj ze 3-y szt .to jak robiliscie te szczepionki w tym samym dniu i od razu byly wyniki .? :unsure:

Napisano

można u nich zrobić ale jest trochę drożej myśmy pojechali do centrum szczepień tak 3 dzisiaj właśnie przyjął drugą dawkę z lekkim opóźnieniem bo chce dokończyć cały cykl

Napisano

można u nich zrobić ale jest trochę drożej myśmy pojechali do centrum szczepień tak 3 dzisiaj właśnie przyjął drugą dawkę z lekkim opóźnieniem bo chce dokończyć cały cykl

no dobra ale kiedy macie rozmowe czy juz mieliscie bo ja mam 18.07.2013 kurde balans

Napisano

ja miałam 6 Maja i 10 lipca jadę do USA czyli już za 5 dni :D:) tylko, że myśmy mieli te szczepienia wcześniej zrobione bo się skontaktowałam z tą kobietą ale pewnie jak jej coś nie będzie pasować to Was na miejscu do szczepią

Napisano

ja miałam 6 Maja i 10 lipca jadę do USA czyli już za 5 dni :D:) tylko, że myśmy mieli te szczepienia wcześniej zrobione bo się skontaktowałam z tą kobietą ale pewnie jak jej coś nie będzie pasować to Was na miejscu do szczepią

:) e no to fajnie jak 10.lipca wylot, u mnie badania zaliczone robilam w Krakowie te szczepienia to pic na wode lekarka tylko o nie mie zapytala ja jej powiedzialam ze nie mam tej karty szczepien a ona powiedziala ze wie o co chodzi ze sa nie osiagalne itd.polecam pania doktor z CenterMed-u bardzo sympatyczna lekarka badania tez szybko i nie tak drogo i wszystkie badania na miejscu(w jednym budynku)koszt calkowity to 349zl.

Napisano

Już wszyscy szczęściarze wyjechali i ropoczeli nowe, może lepsze życie za wielką wodą, a tu pozostali Ci co im się marzy wyjechać.

Powodzenia dla wszystkich wyjechanych i wyjeżdzających. Szkoda, że taki mały odzew z tamtej strony świata.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...