barwinek Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Czy ktos moglby mi przyblizyc ceny najtanszych cell phone'ow w Stanach?Chodzi o jakakolwiek maszynerie zdolna do wysylania i odbierania smsow, i pracujaca w tym ich egzotycznym zakresie. Bo u nas takie telefony, z tego co mi wiadomo, sa dosyc kosztowne. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadzia Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 masz tu linka w prezencie www.fonepool.com nie kupowalam tam telefonu, ale maja ciekawa oferte: bezplatna dostawa, sms miedzynarodowe 10 centow. mozesz wyprobowac ja sie zastanawiam nad kupieniem tam telefony. zawsze mozna tez kupic jakis z zestawem pre-paid i z tego co pamietam, to cenu sa takie w granicach 60-100 dolcow (te tansze telefony ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 Czy ktos moglby mi przyblizyc ceny najtanszych cell phone'ow w Stanach?Chodzi o jakakolwiek maszynerie zdolna do wysylania i odbierania smsow, i pracujaca w tym ich egzotycznym zakresie. Bo u nas takie telefony, z tego co mi wiadomo, sa dosyc kosztowne.pozdrawiam jezeli chcesz sam aparat dzialajacy w ich systemie (oraz naszym), z mozliwoscia wysylanie/odbierania smsow, to idz na allegro i tam taki dostaniesz juz za kilkadziesiad zlotych... np motorola timeport i wiele wiele innych... szukaj po prostu telefonow dzialajacych w czestotliwosci 1900MHz. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadzia Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 a moze wie ktos jaka siec jest najlepsza? wydaje mi sie ze VERIZON jest najtanszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 a moze wie ktos jaka siec jest najlepsza? wydaje mi sie ze VERIZON jest najtanszy. najlepsza jest ta, ktora dziala w Twoim regionie... ;-) hehe a ludzie bardzo sobie chwala verizon - ze wzgledu na stabilnosc - nie traca "zasiegu" na autostradach/w gorach itd - tzn mowie o opinii ludzi z kalifornii - rejon san franc/ santa cruz/ los angeles Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadzia Posted May 25, 2005 Report Share Posted May 25, 2005 no ja bylam rok temu w Los Angeles i ludzie sobie ja zachwalali. Ale chodzilo mi raczej, o to, ktora z nich jest najkorzystniejsza cenowo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biedronka Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 ja z kolei slyszalam ze verizon jest bardzo drogi i zdziera najwieej kasy, polecam T-mobile Pzdr, Aga Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadzia Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 A gdzie lepiej kupic komorke (trzy zakresowa) w Polsce i pozniej dokupic tylko karte pre-paid w stanach, czy moze od razu na miejscu kupic komorke z karta?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 A gdzie lepiej kupic komorke (trzy zakresowa) w Polsce i pozniej dokupic tylko karte pre-paid w stanach, czy moze od razu na miejscu kupic komorke z karta?? zalezy jaka chcesz - czy nowa czy uzywana itd jezeli uzywana, to ja bym kupil w polsce - to jest koszt juz od kilkudziesieciu zlotych (allegro lub polski ebay) bardzo rozpowszechnione - a w usa jeszcze nie, wiec wiecej "zaangazowania" i pewnie kasy bedziesz musiala wlozyc w ten zakup w usa... ;-) 3-zakresowy zestaw pre-paid w usa napewno bedzie bardzo drogi... chyba, ze kupisz jakis "zwykly- tamtejszy" dzialajacy tylko w amerykanskim systemie ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biedronka Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 w tamtym roku widzialam najtanszy za 100$ i to byla zwykla nokia(bodajze 3210) Pzdr, Aga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.