Gość Napisano 23 Maja 2005 Zgłoś Napisano 23 Maja 2005 witajcie,przepraszam,jesli pytanie jest prostackie,ale mam problem.Moze ktoś z Was bedzie umiał mi pomóc,doradzic.... A wiec moim miejscem docelowym tego roku- jest ORLANDO na Florydzie.Z tym,ze bilet lotniczy mam do MIAMI.Jak wiec myślicie, czym dotzrec z MIAMI do ORLANDO, by nie kosztowało mnie to za duzo???bo kiedy dzis w biurze podrózy, zapytałam pania ile kosztuje bilet z MIAMI do ORLANDO, ta powiedziała mi,ze około 600zł....ale wg mnie to straaaaasznie dużo....
carisma Napisano 24 Maja 2005 Zgłoś Napisano 24 Maja 2005 hej!ja tez lece do orlando, hmmm tzn tez do miami i musze sie jakos dostac do orlando, wiec rowniez bylabym wdzieczna za jakies propozycje. a kiedy lecisz i gdzie bedziesz pracowac? pozdraiwam
SantaCruz_CA Napisano 25 Maja 2005 Zgłoś Napisano 25 Maja 2005 mozecie jechac Greyhound'em (autobus www.greyhound.com) albo Amtrakiem (pociag - www.amtrak.cm) podroz trwa kolo 6h w jedna strone co do samolotu - na www.orbitz.com najnizsza cena w 2 strony na wylot w czerwcu i powrot we wrzesniu to okolo $173 (juz z oplatami).
Gość Napisano 25 Maja 2005 Zgłoś Napisano 25 Maja 2005 Carisma, a wiec ja lece 21 czerwca do Miami,6.45 rano wylot z Katowic.Lece przez Frankfurt.Nie wiem keidy bede w MIAMI,to sie okaze,kiedy dolece;) a w Orlando mam prace w Panderosa Steakhouse...czy cos takiego....przynajmniej na sam początek;)a Ty?? Pozdrawaiwm:) P.S.Dzięki Santa- Cruz :wink: ...)
carisma Napisano 25 Maja 2005 Zgłoś Napisano 25 Maja 2005 ja lece 27 czerwca przez paryz a bede pracowac w Loews Hotels - to jakies hotele nalzeace do universala ale mam nadzieje ze znajde jaka druga prace niestety nie wiem jeszcze gdzie bede mieszkac i to mnie troszke martwi ale mam nadzieje ze cos po przylocie sie znajdzie a mam pytanie dotyczace wypozyczenia samochodu - jesli jedziemy w 4 osoby to bardziej oplaca sie autobus czy jednak samochod? no i jaka firme byscie polecali - taka ktora sie nie czepia wieku
bambule Napisano 26 Maja 2005 Zgłoś Napisano 26 Maja 2005 No ja z ekipą tez lecimy do Miami przez Paryż ale w paryzu zostaniemy na noc pojdziemy sobie zobaczyć wieże tego Wajfla a potem leciomy do Miami a stamtąd musimy dostać sie na Daytona Beach bo tam jest nasze miejsce docelowe i też mam rebus jak to zrobić ,wiem tylko że greyhoundem do daytony ale jak do tego greyhounda dotrzeć i w ogole reszta rzeczy to nie wiem Freestyle
SantaCruz_CA Napisano 26 Maja 2005 Zgłoś Napisano 26 Maja 2005 No ja z ekipą tez lecimy do Miami przez Paryż ale w paryzu zostaniemy na noc pojdziemy sobie zobaczyć wieże tego Wajfla a potem leciomy do Miami a stamtąd musimy dostać sie na Daytona Beach bo tam jest nasze miejsce docelowe i też mam rebus jak to zrobić ,wiem tylko że greyhoundem do daytony ale jak do tego greyhounda dotrzeć i wogole reszta rzeczy to nie wiem Freestyle wazne, ze jedziecie w kilka osob- zawsze koszt np taksowki albo busika z lotniska sie rozklada... wejdzcie na strone lotniska w miami i tam poszukajcie informacji na temat transportu i komunikacji http://www.miami-airport.com/ jezeli nie ma jakiegos polaczenia ze stacja greyhounda, to proponuje znalezc informacje o busikach transportowych - one sa zazwyczaj niedrogie i mozna nimi dojechac wszedzie... ;-) ( http://www.miami-airport.com/html/bus_and_...in_service.html )
Chomik Napisano 26 Maja 2005 Zgłoś Napisano 26 Maja 2005 wiem tylko że greyhoundem do daytony ale jak do tego greyhounda dotrzeć Miami, FL (MIA) Distance to Greyhound Bayside (Downtown) terminal: 6 miles Distance to Greyhound West (Airport) terminal: 1/8 mile FlightLink By Greyhound: There are three departures daily connecting the Miami airport with a number of local Greyhound terminals, including its Bayside (downtown) terminal at 700 Biscayne Blvd. The Miami West Greyhound terminal is adjacent to the airport at 4111 N.W. 27th St. Call 1-888-BUS-N-FLY for details. Public Transit: Miami-Dade Transit provides bus service between the airport and the West and Bayside terminals. Call (305) 770-3131 for details. Shared Ride: Super Shuttle provides shared ride service to and from the Greyhound terminal. Call (305) 871-2000 for information. Zawsze mozna napisac na adres: ifsr@greyhound.com i zapytac...
Kozak Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 Ja mam podobny problem, z tym że musze dotrzeć z Atlanty do Birmingham w Alabamie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.