goch88 Napisano 14 Maja 2012 Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 Wiem, ze tamat sie powtarza ale czytalam rowniez inne sprawy i niestety nie otrzymalam jasnych odpowiedzi. Otoz, bylam au parka 3 lata temu poznalam tam faceta, wszystko bylo super ale niestety musialam wrocic do Polski. Nasz zwiazek trwa juz 3 lata, oczywiscie odwiedzil mnie w Polsce, ja tez bylam w tym roku u niego na wizie turystycznej, wczesniej tez byl prawie rok w Polsce, oswiadczyl mi sie. Teraz planuje wyjechac z nowu jako au pair. I moje pytanie jest takie czy jesli wezmiemy slub po okolo miesiacu od moje przyjazdu, to czy bede mogla pracowac jako au parka, i zostac w tej rodzinie, Czy rodzina moze sie dowiedziec ze wzielam slub?
pelasia Napisano 14 Maja 2012 Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 A po co brac slub i mieszkac osobno? A nie lepiej wyjechac na wizie narzeczenskiej i papiery sobie zalatwic i zyc normalnie bez kombinacji?
goch88 Napisano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 15 Maja 2012 slyszalam ze na wize narzeczenska czeka sie dlugo.
pelasia Napisano 16 Maja 2012 Zgłoś Napisano 16 Maja 2012 Wiesz czasem lepiej zacisnac zeby i pare miesiecy poczekac niz narobic sobie balaganu z papierami i sie stresowac czy sie dowiedza i co z tego wszystkiego wyjdzie. No ale wybor jest twoj, tak czy inaczej zycze powodzenia i gratuluje zareczyn!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.