Hrabia Napisano 24 Maja 2005 Zgłoś Napisano 24 Maja 2005 Witam wszystkich proszę o pomoc !!! 31 maja jade do ambasady na rozmowe. Jade z programu W&T i mam taki problem. Ponieważ w zasadzie skończyłem studia została mi tylko obrona po przylocie i ma takie zaświadczenie to czy wystarczy to zaświadczenie czy potrzebny mi będzie również indeks ponieważ za bardzo nie chcą mi go wydać z dziekanatu, czy nikt się nie przyczepi jeśli będe miał tylko jakiś wypis ocen z indeksu?? Druga sprawa to legitymacja !! Mam Legitymacje studencka ale nie jest aktualnie podbita i raczej nie dostane pieczątki to wszystko przez to że już mam skończone studia i tylko została mi obrona ??? Czy w oim przypadku te dokumenty są takie ważne czy wystarczy zaświadczenie o przełożeniu obrony ??? Proszę o wasze opinie !!! Dzięki !!
Biedronka Napisano 26 Maja 2005 Zgłoś Napisano 26 Maja 2005 ja bym powalczyla o index z dziekanatu. Popros o wydanie na jeden dzien, niewazne czy konczysz i co masz tam wpisane ale w konsulacie pytaja o index. Index najwazniejszy a samo zaswiadczenie o przedluzenie obrony nie wystarczy. Z legitymacja moze sie obejdzie, mozesz wziasc niepodbita i w razie gdyby o nia pytali powiedziec ze nie chcieli Ci podbic, moze sie nie dopatrza;)) Moze byc i tak ze konsul nie bedzie chcial Ci wydac wizy zanim nie dowieziesz indexu. Pzdr, Aga
Chomik Napisano 26 Maja 2005 Zgłoś Napisano 26 Maja 2005 mozesz wziac niepodbita i w razie gdyby o nia pytali powiedziec ze nie chcieli Ci podbic, moze sie nie dopatrza;)) Wiem wiem co pomyslicie, ale u mnie w akademikach za 15 PLN mozna podbic. :oops: :oops:
Biedronka Napisano 26 Maja 2005 Zgłoś Napisano 26 Maja 2005 hehehe, u mnie w akademiku nie ma takich rarytasow:)) Ale moja kumpela podbila swoja legitymacje pieczatka z gimnazjum(jej mama jest dyrektorka) i wyglada swietnie:) Z pozdrowieniami, Aga
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.