rado77 Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 witam moje zapytanie dotyczy wynajecia samochodu a wlasciwie prosze o rade gdzie wynajac auto na lotnisku czy moze gdzies na miescie i jaka firme z autami polecacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasz laszczyk Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 w sumie też się przyłączam do tego pytania, tzn jak lepiej wypożyczyć auto? Czy bardziej opłaca się w pakiecie "package holiday" np flight+car czy może jednak lepiej osobno wypożyczyć auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciopa Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Ja wypożyczałem w thrifty na lotnisku. "rezerwacje" robiłem na 2-3 dni przed wynajęciem auta czyli zaraz po zakupie biletów lotniczych, ale w momencie wypożyczenia zmieniałem na model większy za niewielką dopłatą. z mojej analizy wychodziło że thrifty miał najtaniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c4r0 Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Na lotniskach przeważnie jest drożej niż "na mieście". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.