ediita Napisano 25 Maja 2012 Zgłoś Napisano 25 Maja 2012 jestem po rozmowie .trwała 12 minut . umówiłam w tym czasie 2 osoby terminy zajete dopiero na 6 czerwca się załapaliśmy...a myślałam , że będzie 3 dni i po sprawie a tu nie ma tak łatwo
sly6 Napisano 25 Maja 2012 Zgłoś Napisano 25 Maja 2012 ediit jakbys czytala,zadala pytanie o czas to bym Ci odpowiedzial ze teraz jest okres wakacji i co raz wiecej ludzi idzie po wize,sa wyjazdy na work i travel a wiec troche ludzi jest do przepytania czym blizej wakacji ten czas sie bedzie wydluza tak bylo w dawnych latach i tak jest teraz
Bartolo1234 Napisano 26 Maja 2012 Zgłoś Napisano 26 Maja 2012 ediita, a umawiałaś sie na rozmowę w kosulacie w Krakowie czy w Warszawie ?
ediita Napisano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2012 kraków , 6 czerwca wiem , że jest więcej osób forum ma dużo tematów i czytam powoli na ile mogę ...ale dzięki Wam umówieni jesteśmy z innym użytkownikiem forum z naszej okolicy i jedziemy razem we 3 na tą samą godzinę mamy ... tak więc razem raźniej dzięki
krowa Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 Wracając do pierwotnego tematu. Czy lepiej będzie dla mojej siostry jak będzie sie obiegać o wizę po moim powrocie do polski czy to jest bez znaczenia?
krowa Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 przemyslalysmy sprawe i jesli ma to zwiekszyc jej szanse na zobaczenie sie z mama to mozemy zrezygnowac ze wspolnego zwiedzania nowego jorku. moze bilety beda troszke tansze pod koniec lipca
sly6 Napisano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 nie ma za duzego znaczenia chyba ze siedzisz dlugooo w USA .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.