souk289 Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2012 hej, pierwszy raz lecę do Waszyngtonu i mam kilka pytań: 1. Czy muszę jechać jakimś autobusem w Kopenhadze do terminalu 3 na samolot do Waszyngtonu czy mogę iść pieszo? trzeba kupić bilet na ten autobus? 2. Jak w ogóle dojść jak wyląduje w Kopenhadze i chce iść na samolot do Waszyngtonu terminal 3? 3. Czy w Waszyngtonie trzeba kupić bilet jak jedzie się tym autobusem? 4. czy 40 min. starczy mi na przesiadkę?
sly6 Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2012 nie kupujesz na ten autobus zadnych biletow jesli bedziesz jechac takim autobusem.. jak nie bedzie opoznien to zdarzysz na samolot ..
souk289 Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2012 mam jeszcze jedno pytanie: Czy jak lece z Gdanska do Kopenhagi potem Waszyngton to w Kopenhadze musze odebrac bagaz czy tylko w Waszyngtonie?
sly6 Napisano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2012 bierzesz aby ze soba bagaz podreczny jak bedziesz sie przesiadac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.