Gość Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2006 Ja jestem w szoku, ze tak niektórych tanio wyniosl wyjazd do Usa! Mnie rok temu caly wyjazd wyniosl 9 tyś. Wyjezdzalam z ACP do Quad Graphics...jakie zdzierstwo normalnie...
adrianger Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2006 Ja jestem w szoku, ze tak niektórych tanio wyniosl wyjazd do Usa!Mnie rok temu caly wyjazd wyniosl 9 tyś. Wyjezdzalam z ACP do Quad Graphics...jakie zdzierstwo normalnie... Widzisz Hopa... kwestia to dostac sie do USA jaknajtanszym kosztem, camp jest najtansza opcja. Potem mozna sobie znalesc prace w USA jaka sie chce... i gdzie sie chce, dodatkowo urzyjesz sobie na campie, poznasz przyjaciol i nie wydasz dolara na utrzymanie/zakwaterowanie. Ja tak robie i dziwie sie, ze fucktycznie ludzie wydaja tyleeeeeeeee pieniedzy... Ja sie zastanawiam jak dlugo trzeba pracowac i jak ciezko zeby odrobic najpierw takie 9 tysiecy jak piszesz wyzej, a potem jeszcze wyjsc na swoje... I dochodze do wnosku, ze to mozliwe, ale zaraz po tym zastanawiam sie gdzie przyjemnosc takiego wyjazdu, integracja z Amerykanami, czas na zwiedzanie itd skoro trzeba ciezko pracowac zeby chociaz wyjsc nazero. Jak to jest w praktyce, powiedz mi prosze ?
Gość Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2006 Powiem Ci, ze wszystko jest mozliwe Integracja z amerykanami jak najbardziej, imprezy z wolnych dniach od pracy ku temu sluzyly. A wycieczka po stanach? Tez mozliwa Przejechane 15 stanów, to chyba nie tak zle, co? Wspomnień tysiąć, jak nie wiecej. A na to 9 tys. mozna w miare szybko zarobic, nie biorac zadnych overtimow i zyjac sobie na luzie, przynajmniej w moim przypadku. Takze wszystko jest possible, ale mimo wszystko widzac, jak niektorzy wydaja 6 tys. na wyjazd jestem w szoku i mam nadzieje, ze za rok wyjade za o wiele mniejszą kwote
lipski Napisano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2006 mnie z Almaturu WAT wyniósł 7200 zł bez liczenia kieszonkowych.Zdzierstwo to zdzierstwo ale inaczej sie nie dalo, jak na ostatnią chwilę wszystko zostało!!!
rogu Napisano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2006 z Emakopolu do South Lake Tahoe 8122 z czego 4116 bilet do SFO
karus Napisano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2006 Ja jestem w szoku, ze tak niektórych tanio wyniosl wyjazd do Usa!Mnie rok temu caly wyjazd wyniosl 9 tyś. Wyjezdzalam z ACP do Quad Graphics...jakie zdzierstwo normalnie... 9 tyś????? :shock: jechałem z tego samego biura do Quadu i mnie kosztowało ok. 7000 tyś. + kieszonkowe Wpisowe – 550zł I rata za program – 860zł II rata z program – 2100zł Wiza – 300zł sevis- ok. 100 Pośrednictwo wizowe – 100zł Bilet – 2890 Legitymacja ISIC – 50zł
rogu Napisano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2006 jechałem z tego samego biura do Quadu i mnie kosztowało ok. 7000 tyś. + kieszonkowe tak, tak ja w zeszlym roku tez bylem w QG w Sussex i kosztowalo mnie to ok 6800, takze polecam ACP
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.