LeXin Napisano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 Witam! Czy moglibyście mi polecić jakiekolwiek sklepy, które sprzedają podobne ciuchy i buty co Cropp w Polsce? O Vansie wiem, ale może są jeszcze jakieś inne Chodzi mi o Nowy Jork i okolice (do 50 mil). Z góry dziękuję.
c4r0 Napisano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 DC Shoes? Całkiem spoko jest też sklep Zumiez. Sprzedaje różne marki. Fox Head też ma fajne ciuchy, uwielbiam ich spodenki!
LeXin Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2012 A jakieś sklepy gdzie można kupić fajne Straight-Fit Denim?
c4r0 Napisano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2012 A co to Denim? Marka czy rodzaj spodni? Jak marka, to pewnie... w sklepie Denim. A jeśli to rodzaj, to nie wiem. Spodnie akurat rzadko kupuję, jedne starczają mi na długo
Matthew Kaczorowski Napisano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2012 Urban coś tam... w Mall jest dużo tego typu sklepów... A w NY sklep BAPE na manhattanie... Ja często kupowałem w Old Navy, Bape, Urban(..)etc. Jeszcze jest fajny sklep PJMAX - jest to sklep z ciuchami z zeszłych kolekcji... można znaleźć bardzo ciekawe oferty... ja lece 22 lipca...
Gucio Napisano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2012 Chodzi ci o TJ MAX (nie PJ MAX). W anglii jest TK MAX Podobny jest jeszcze Marshall (ja znam tylko na Brooklynie - Canarsie i na Staten Island obok SI Mall) W New York to proponuje jeszcze odwiedzic 21st Century na donlym manhattanie (obok WTC) no i Daffis'a (tez donly manhattan lub niedaleko Penn Station).
jkb Napisano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 W Polsce też jest TK Maxx Z narzeczoną się zastanawialiśmy, czy to nie podróbka jakaś czy co
lestat Napisano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 Nie, należy to TJ podobnie jak Marshalls. http://en.wikipedia.org/wiki/T.J._Maxx
Kamilka35 Napisano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2012 Jeśli chodzi o to , to ja polecam przede wszystkim sklep jestemglupia.com . Nie mam możliwości kupowac ciuchow w Stanach przez kogoś , więc zostaje mi tylko to . Przesyłka nie jest droga! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.