Skocz do zawartości

Sklepy Podobne Do Polskiego Croppa

LeXin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Czy moglibyście mi polecić jakiekolwiek sklepy, które sprzedają podobne ciuchy i buty co Cropp w Polsce? O Vansie wiem, ale może są jeszcze jakieś inne :) Chodzi mi o Nowy Jork i okolice (do 50 mil).

Z góry dziękuję.

Napisano

DC Shoes? Całkiem spoko jest też sklep Zumiez. Sprzedaje różne marki. Fox Head też ma fajne ciuchy, uwielbiam ich spodenki!

Napisano

A co to Denim? Marka czy rodzaj spodni? Jak marka, to pewnie... w sklepie Denim. A jeśli to rodzaj, to nie wiem. Spodnie akurat rzadko kupuję, jedne starczają mi na długo :P

Napisano

Urban coś tam...:P w Mall jest dużo tego typu sklepów... A w NY sklep BAPE na manhattanie...

Ja często kupowałem w Old Navy, Bape, Urban(..)etc.

Jeszcze jest fajny sklep PJMAX - jest to sklep z ciuchami z zeszłych kolekcji... można znaleźć bardzo ciekawe oferty...:) ja lece 22 lipca...:)

Napisano

Chodzi ci o TJ MAX (nie PJ MAX). W anglii jest TK MAX :) Podobny jest jeszcze Marshall (ja znam tylko na Brooklynie - Canarsie i na Staten Island obok SI Mall)

W New York to proponuje jeszcze odwiedzic 21st Century na donlym manhattanie (obok WTC) no i Daffis'a (tez donly manhattan lub niedaleko Penn Station).

• 1 miesiąc później...
Napisano

Jeśli chodzi o to , to ja polecam przede wszystkim sklep jestemglupia.com . Nie mam możliwości kupowac ciuchow w Stanach przez kogoś , więc zostaje mi tylko to . Przesyłka nie jest droga! :) Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...