blackout Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Witam, Dostałem następującą wiadomość od biura biletów:<pre class="text-plain">Bilet został wydany i zostanie przesłany na Pana email w ciągu 24godzin. Są jednak wymagane przez British Airways dodatkowe informacjedotyczące:- nazwy kraju zamieszkania- adresu tymczasowego pobytu w Stanach ZjednoczonychInformacje te należy obowiązkowo nam przesłać na dłużej przedwylotem, abyśmy mogli je uzupełnić w systemie i przekazać liniilotniczej w innym wypadku może być problem na lotnisku.</pre> Moje pytanie brzmi: czy w przypadku zielonej karty podanie miejscu zamieszkania ma duży wpływ? Mieszkam w Polsce i kończę tutaj studia, za rok chciałbym zostać na dłużej. Póki co mam zamiar wracać w październiku do Polski. Z góry dziękuje za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Podaj miejsce gdzie mieszkasz w usa i tyle. Te informacje przekazuja linie lotnicze do Home Office to tak musza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.